Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Nordic Rulleskøyter

Hva er nordic rulleskøyter?

Kan du bruke rulleskøyter på en grusvei? Ja, det kan du. Alt du trenger er et par nordic rulleskyter, også kalt nordic skates eller off-road rulleskøyter. Dette er i utgangspunktet inlineskøyter spesifikt laget for ujevne, utilgivelige overflater. De kan brukes på fjellstier eller i skogen for å navigere gjennom ulendt terreng. Med store, luftfylte hjul gir denne typen terrengskøyter optimalt grep på brostein, grove overflater og til og med våte overflater. Nordic rulleskøyter tilbyr et utmerket alternativ til en utmattende treningsøkt for hele kroppen.

Uavhengig av årstid, terreng eller vær er nordic skates perfekte til å utforske nye områder og nyte naturen til enhver tid. Et godt valg for de som vil skate utenfor byen og prøve en ny utendørsopplevelse.

Velg de riktige off-roadskøytene

De riktige terrengrulleskøytene for off-road eventyr avhenger av din skatestil og preferanse. Generelt så kan nordic skating deles inn i to kategorier: crosscountry og downhill.

Med et likt oppsett som vanlige inlineskøyter har nordic rulleskøyter en robust ramme som er designet for å tåle hard bruk. Utstyrt med to eller tre hjul så kan disse skøytene takle høye hastigheter og god manøvrerbarhet når man ruller i skogen eller på grusvei.

Crosscountry nordic skates ser veldig ut som rulleski, men de har to luftfylte hjul som gjør de utmerket å bruke i villmarken. Rammen er bygget for å gi stabilitet og god kraftoverføring. I tillegg er cross country skøyter utstyrt med legg- eller cuffbremser for økt sikkerhet.

Den normale hjuldiameteren på alle nordic rulleskøyter er mellom 125mm og 150mm, men noen crosscountry modeller har hjuldiameter opp til 200mm. Lineren i støvelen er som regel varmeformbar for en bedre passform og komfort.

Ønsker du å skate på jevne overflater? Vi selger også et utvalg Rulleski både for klassisk og skøyting.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser