×
Meny

Nordic Rulleskøyter & Off-Road Rulleskøyter

Nordic Skates : Skal du off-road snart?

Nordic Skates er Inlines Rulleskøyter, som er spesiallaget for off-road uti terrenget. Nordic Skating er en kombinasjon av Nordic Walking, langrenn og rulleski. Når du skater med Nordic Skates, bruker du også staver for fart og stabilitet. Teknikken er veldig lik den du elles ville ha brukt hvis du gikk langrenn. Nordic Skates kalles også Nordic Rulleskøyter (off-road rulleskøyter), disse er altså formålslaget for skatere som ønsker å prøve seg på en ny inline-aktivitet, og for skiløpere som ønsker strålende trening utenom sesongen. Hvis du er enda mer ambisiøs med treningen din, er det også mulig å få kjøpt rulleski som er lengre enn Nordic Skates og faktisk svært like på langrennsski. Alt i alt, det er virkelig mange fordeler med å bruke off-road Nordic Skates. Og foruten å kunne kjøre i områder som vanligvis er helt umulig for skøyter, er Nordic Skates også en utrolig effektiv form for trening.

Fordelene med off-road Nordic Rulleskøyter

Du kan bruke de aller fleste Inlines Rulleskøyter som Nordic Skates - men nettopp disse rulleskøytene under denne kategorien, er spesiallaget for sin off-road hensikt og kommer med et innebygd bremsesystem for å gi virkelig optimal trening.
Nordic Rulleskøyter har som regel 2 oppblåsbare hjul og støvlene godt plassert på midten. Store luftdekk gjør det også lett å skate på forskjellige underlag.

Nordic Rulleskøyter har en hard støvel som leverer ekstra god beskyttelse. Kommer med et spesielt bremsessystem som lar deg trygt presse bremsen borti hjulet. Bremseklossen er forøvrig også utskiftbar.

Det viktig at du velger riktig lengde på stavene. En god måte å være absolutt helt sikker på, er å kjøpe justerbare staver først til å begynne med. På denne måten kan du også dele ditt stavpar med en lavere / høyere venn.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser