×
Meny

Hjul

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Hjulhardhet

Hvilke hjul er best til surfskating?

Et vesentlig aspekt ved efterligningen av den Ekte 'surffølelse' på et skateboard er at finne de helt rette surfskate hjul. De to viktigste ting at tage høyde for, når du kjøper surfskate hjul, er henholdsvis deres diameter og deres hardhet (hardheten måles i durometer).

Det er mest normalt at bruke hjul med en diameter på mellom 60 og 70 mm, men det er mulig at få dem i mindre størrelser. Alt over 70 mm gir en markant økt risiko for wheelbites, når du kjører. Bruker du mindre hjul, kan du komme raskere opp i fart, men tilgengæld vil din topphastighet være langsommere, ende hvis du bruker store hjul.

Hjulets hardhet måles på durometer-skalaen, nøyaktig likesom andre skatehjul. Jo høyere tallet er, des hardere er hjulene. Myke hjul gir et bedre grip, mens hårde hjul gir mer fart. Hvilken type du vil gå efter, er opp til dine personlige præferencer. Du får en god all-round performance, hvis du velger hjul, som har en hardhet på mellom 78A og 84A.

Hvornår må jeg skifte mine surfskate hjul?

Som er ikke nogen fast udløbsdato på surfskate hjul. Hvor ofte du bruker dem - og hvordan du bruker dem - har stor indflydelse på, hvor lenge de kommer til at holde. Hvis hjulene er ved at miste deres opprinnelige form og har flatspots, så er det tid til at se sig om efter et nytt sett. Husk også at vedlikeholde dine kulelager.

Hvis du har behov for en opgradering av dine trucker, kan du gå på opdagelse i vores utvalg av surfskate trucker.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser