×
Meny

BMX Hjul

  Filter
Merker
BMX Hjul
Hjuldiameter
Nav
Driver side
Aksel diameter
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

BMX hjul til freestyle sykler

Om du holder på med Flatland BMX, Park BMX og i det hele tatt den nydelige sporten som er Freestyle BMX - så trenger du virkelig et par med solide hjul som har en ypperlig holdbarhet til å kunne takle de harde belastningene fra skateparken -og dine street rides.

Under denne kategorien så vil du ikke bare kunne finne et stort og flott utvalg av BMX hjul. Her vil du også kunne finne felger, nav og de nødvendige reservedelene. Vi har det her!

BMX hjul er tilgjengelige i størrelsene fra 12" -og opp til 20" tommer (30.5 - 50.8 cm). Det er 20" hjulet som er det mest vanlige. Hjulene som har størrelsene som ligger på mellom 12" og 18" (30.5 - 45.7 cm) er utformet spesielt for barn. De fleste BMX sykler har kassettnav, noe som er et vanlig nav med ett gear (single speed).

Til Freestyle BMX så er det mulig å ha et nav som heter Freecoaster. Dette har blitt et veldig populært nav blant Freestyle BMX rytterne i det siste.

Freecoaster har friløp både når du kjører fremover og bakover, noe som betyr at det også er mulig å kjøre baklengs mens pedalene holder seg i samme posisjon.

36-spoke BMX felger er hva som kjennetegner et typisk Freestyle BMX hjul, dette er et hjul som passer utmerket til park, street, airs og verts.

BMX felg: Enkelt - eller dobbeltvegget?

Det er absolutt ingen tvil om at livet til et par med BMX felger er hardt. De opplever stadig gjentatte belastninger fra asfalt og ramper. Derfor velger de fleste rytterne innen BMX Freestyle heller felger som er dobbeltvegget og ikke enkeltvegget. Dette er fordi at de dobbeltveggede felgene er mer solide på grunn av sin sterke konstruksjon. Derfor brekker de ikke så lett som de enkeltveggede felgene gjør.

Kvalitet og pris går som regel hånd i hånd. De dyrere høykvalitets BMX-syklene er utstyrt med dobbeltveggede felger mens lavpris BMX-syklene har enkeltveggede felger. Hvis BMX-sykkelen din har enkeltveggede felger, da anbefaler vi sterkt at du oppgraderer til dobbeltveggede felger. Ja, de koster litt ekstra - men dette valget vil absolutt lønne seg med tiden og du vil dermed også spare penger.

Ta vare på BMX hjul

Vedlikehold av slangene på din Freestyle BMX-sykkel kan gjøres med felgetape. Felgetapen er undervudert, men det er en utrolig effektiv og billig metode å beskytte mot punkterte dekk på. Tapen legges på i området mellom felgen og slangen, dermed beskytter tapen mot spoke-hullene som kan gjøre at slangen punkteres.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser