×
Meny

Snowboard Tilbehør

Forrige
Neste
Side 1 av 3

Snowboard voks og optimal snowboard tuning

Siden snowboarding er en ekstrem action sport, vil snowboardet ditt få noen tøffe slag og smell en gang i mellom. Grus, sand og hard is vil etterlate merker når du flyr ned i pistene, og når du krasjer, vil brettet vanligvis også få en god smell. For å minimere merker og for å utvide levetiden til snowboardet ditt, må du kanskje se på noen ting i denne kategorien, her du finner forskjellige typer snowboardvoks og andre typer snowboard tilbehør til dette formålet.

Et snøbrett av god kvalitet kan være ganske dyrt, og dette er en annen grunn til at det å investere litt tid og penger i snowboard vedlikehold i det lange løp.

Hvordan du vedlikeholder snowboardet ditt avhenger av hvilken type rider du er. Først og fremst må du kjøpe den voks som passer til din kjørestil. Det samme gjelder vinkelen på kantene, hvor du vil at snøbrettkanten skal vinkle for å passe til stilen din. Hvis du er en hard carver, bør du gå for 90 grader, men hvis du er en rytter eller har problemer med å fange kantene, bør du gå for 87 - 88 grader.

Et nytt brett kan kanskje også trenge en snowboard tuning

Nye snowboards er ofte designet med kanter på 90 grader hele veien rundt, og dette kan resultere i at du får en nasty nese og noe hale bitt. Derfor kan det være lurt å bruke en fil på nesen og halen for å glatte ut de skarpe vinklene - bare litt. Og mens du er i det, kan det også være lurt å gi ditt nye bord en voksing. Vi mener - det kan ikke skade.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser