MENY
×

Cruiser Board i Tre

  Filter
Farger
Merker
Deck lengde
Deck bredde
Hjuldiameter

Cruiser styrene i tre - behagelige og praktiske

I denne kategorien finner du cruiser boards i tre, som har som mål å gi deg et mykt cruise med komfort i tankene. De er egnet for nybegynnere, barn og generelt for de som søker en god cruise. Med en mindre størrelse, kan du enkelt og bekvemt bære brettet rundt med deg. De er tilgjengelige i flere farger og design, så det er noe å velge mellom for alle.

Tre cruiser boards - fusjon av skateboards og longboards

Kjøreopplevelsen på tre cruiserboard minner veldig mye om cruiser longboards, hvor du får en smørmyk tur, slik at du virkelig kan slappe av mens du kjører i godt vær. Utseendemessig minner de derimot mye om tradisjonelle skateboards, mer enn de ligner små plast cruiser boards. Decket er også litt større enn plast cruisers, noe som gjør dem lettere å holde balansen på. I tillegg er tre cruiser board perfekt for å komme seg fra A til B hvis du bare skal inn i byen, over til en venn, eller rett og slett liker å få litt vind i håret.

Sitter du på spørsmål, kan du lese mer i vår guide på cruiser boards i tre og plast.

Er du mer interessert i cruiser boards laget av plast, kan du se på vårt utvalg av penny boards / plast cruiser boards her.