×
Meny

Albuebeskyttere

  Filter
Merker
Størrelse

Hva er greia med albuebeskyttere?

Albuebeskyttere er polstret og beskyttende utstyr som brukes på albuene for å gi beskyttelse mot skrubbsår, blåmerker og benbrudd. Uønskede fall kan skje alle, og helt plutselig under økten. Albuebeskyttelse anbefales alltid på det sterkeste til både nybegynnere så vel som de mer avanserte skaterne der ute som jobber med å lære nye triks. Gode beskyttere gir deg både bevegelsesfrihet så vel som beskyttelse uansett hvilken posisjon du har albuen i.

Er albuebeskyttere nødvendig når jeg går på inline-skøyter og rulleskøyter?

Albuebeskyttelse er alltid anbefalt når man driver med høyintensitets aktiviteter. Mye folk der ute ignorerer viktigheten av å beskytte albuene, og dette kan gi store problemer. Hvis du skader albueleddet, kan det faktisk fort bli en permanent skade. Husk også på at albuebeskyttere dekker bare albuer - du har et par andre sårbare kroppsdeler også som trenger beskyttelse.

Velge riktige albuebeskyttere

Hva slags albuebeskyttere bør du skaffe deg? De viktigste du må huske på når du kjøper albuebeskyttere er at de skal ha en tett og god passform når du tar dem på. Elastisiteten vil avta litt over tid. Albuebeskyttere av riktig passform, skal ikke begrense din bevegelsesfrihet - derfor er det altså svært viktig å kjøpe riktig størrelse. Klassiske albuebeskyttere og pads er designet for å ha på seg over klærne - med kompakt design og ekstra beskyttende skum. Det er også mulig å skaffe seg albuebeskyttere som mer flatdesignet - disse vil passe på innsiden av klærne.

Hvis du ønsker å være fullstendig beskyttet på økten, ta da en titt på våre andre sider med beskyttelsesutstyr; håndleddsbeskyttere , hjelmer og knebeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser