×
Meny

Albuebeskyttere

  Filter
Størrelse

Godt å vite

Derfor burde du virkelig bruke albuebeskyttere

Hode, knær, håndleddene og albuene er de 4 områdene på kroppen som folk helst prøver å beskytte. Under denne kategorien så vil du finne vårt sterke utvalg av albuebeskyttere som gir maksimalt med beskyttelse. Veldig mange folk ignorerer viktigheten av å beskytte albuene. Er du klar over at hvis du faller og skader albueleddet så kan det fort bli en skade som du må ta med deg resten av livet? Albueskader er virkelig ikke er lett å bli kvitt 100%.

Hindrer albuebeskyttere mobiliteten min?

For noen år siden var et sett med albuebeskyttere veldig ukomfortable og de gav deg en svært dårlig mobilitet.

I dag har albuebeskytterne på markedet et design som gir en optimal passform med mer bevegelsesfrihet. I tillegg så er de moderne albuebeskytterne i dag produsert i materialer som også er pustende, noe som gjør at det går ann å bruke dem i flere timer uten ubehag - til og med på varme dager.

Noen modeller har et flatt utseende og design som du kan lett bruke under klærne, uten at det er merkbart. Spesielt beskytterne til G-Form har en veldig flat profil og vi tillate dette uten problemer, i tillegg til at deg også vil være umerkbart.

Her i SkatePro anbefaler vi alltid at alle folk bruker et fullt beskyttende sett, uavhengig av nivå -og alder. Alt fra hjelm, knær, håndledds -og albuebeskyttere er anbefaler vi på det sterkeste at du bruker mens du skater. Hvis du er på jakt etter et komplett sett med beskyttende utstyr, da anbefaler vi at du kikker godt på produktene under denne kategorien.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser