×
Meny

Aggressive Inline Skates

  Filter
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter
Hjulhardhet
Ramme type

Godt å vite

Aggressive inline skates for triks og freestyle

Hvis du vil bruke dine rulleskøyter for triks og freestyle, er aggressive inline skates det riktige valget for deg. Aggressive er en stilart i skating, hvor hensikten er å gjøre forskjellige ekstreme triks. Med aggressive skates, får du en skøyte som kan brukes til diverse grinds, airs, cess slides, switchups og som samtidig kan tåle harde landinger.

Hva kjennetegner aggressive skates?

Aggressive inline skates har ofte en svært solid og slitesterk støvel for å være i stand til å tåle harde slag og støt, og beskytte foten ved fall. Hjulene er veldig små, da det ikke er nødvendig å kjøre fort på aggressive skates, siden de er laget for triks. Videre betyr hjulstørrelse også at de ikke kommer i veien for triks, som f.eks. grinding.

Aggressive skates består av flere deler: Boot, innerstøvel, cuff, plates og ramme (chassis / klinge) der hjulene er montert. Disse delene er avtagbare, dvs. at du kan skifte delene på dine aggressive skates om de har blitt slitt eller skadet. Plates og rammen er vanligvis de delene fort kan bli slitt. I stedet for å bytte hjul, kan du bytte ut hele rammen og dermed endre hele hjuloppsettet. For eksempel, kan du velge en ramme med bare to hjul og en plate i midten som gjør det enklere å grinde. Hvis du vil vite mer om hjuloppsett, kan du lese vår Aggressive inline skates guide.

Hvordan kan jeg bruke mine aggressive skates?

Aggressive skates kan bl.a. brukes for street skating og park skating. Street skating eller freestyle skating foregår ofte på gata i områder som ikke er spesielt laget for skate triks. Her er kunsten å bruke dagligdagse gjenstander, som rekkverk og trapper, som hindringer. En viktig del av street skating er å være kreativ og finne gode utfordringer.

Park skating foregår i skateparker som er laget for triksekjøring. De mange spesialbygde hindringer gjør det mulig å kontinuerlig bli bedre på de ulike triks og f.eks. gjøre en rekke triks ved bruk av hindringer.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser