Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Aggressive Inline Skates

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Skostørrelse
Nivå

Godt å vite

Aggressive inline skates er bygget for triks

Aggressive skates er en type skøyter som er bygget for triks og hopp. De har en veldig robust støvel som tåler harde støt og beskytter føttene dine.

Aggressive inline skates har en konstruksjon som er perfekt til å grinde forskjellige objekter, og utføre tekniske triks. De finnes i to modeller: quad(retro) og inline modeller. Derimot er inlinevarianten den mest populære av de to.

Hva skal man tenke på når man kjøper aggressive skates?

Det første du burde tenke på er ditt eget nivå. Du kan nemlig finne aggressive skates til alle nivåer, fra profesjonell til begynner. Aggressive inline skates for begynnere har et hardere skall for å gi mer støtte og beskyttelse, mens noen profesjonelle modeller har en konstruksjon med mykere støvel. Mykere støvler er mer fleksible, og gir bedre kontroll og manøvrerbarhet for noen triks.

Et annet viktig aspekt er rammeoppsettet. Anti-rockerrammer er standarden og gjør grinding enklere enn et flat oppsett. Freestylerammer gir rom for mer kreativitet når du grinder fordi de har større flater å grinde på i midten.

Sist men ikke minst må du ta hensyn til hjulstørrelsen. Generelt sett er det enklere å utføre triks jo mindre hjulene er. Større hjul er bedre for hopp og triks i urbane omgivelser.

Husk også at du alltid burde bruke beskyttelsesutstyr når du hopper og gjør triks. Du kan finne all den nødvendige beskyttelsen i kategorien med beskyttelsesutstyr til skating.

Aggressive skates vs Fitness skates

Hovedforskjellen mellom aggressive skates og fitnessskøyter er hjulstørrelsen, støvlen og rammen. Aggressive inlines har mye mindre hjul som generelt ligger mellom 55mm og 80mm, mens fitnesskøyter normalt har hjul på mellom 80mm og 100mm. Små hjul gir ikke like mye fart, men er mer stabile og enklere å grinde med.

Støvel- og rammekonstruksjonen på aggressive inlines skates er også forskjellig fra normale inlineskøyter. Støvelen på aggresive skates er oftest laget i hard plastikk, mens fitnesskøyter har større variasjon i hvordan støvelen er laget. De harde skallene gjør at aggressive skates er tyngre.

Det er også forskjeller i rammestrukturen. Fitnesskøyter har rammer med hjul i lik størrelse, såkalt flat setup. Aggressive skates har normalt en anti-rocker ramme som har to små og to store hjul.

Usikker på om aggressive skøyter er noe for deg? Sjekk vår "Hvilken type skøyter skal jeg velge?" guide for å finne det perfekte paret med skøyter til deg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser