Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skateboard Decks

  Filter
Farger
Merker
Deck bredde
Deck lengde
Deck materiale
Forrige
Neste
Side 1 av 8

Godt å vite

Skateboard Decks - Materiale og bredde

Den mest brukte tresort på skateboards er lønnetre, denne tresorten har nemlig både fleksible så vel som holdbare egenskaper. De aller fleste decks er laget med en 7-lags trekonstruksjon, noe som betyr av brettets deck har 7 treplater, presset sammen til 1 deck.

Bredden på ditt deck bør velges til å matche din skostørrelse slik at bare en liten smule av dine sko stikker ut over decket - da blir det nemlig lettere å kontrollere brettet ditt. Når det er sagt, er det viktig at ditt deck ikke er altfor smalt heller, dette vil nemlig skape problemer for balansen samt risikere at tuppene av skoene dine treffer asfalten slik at du faller.

Kicktail Deck - en strålende historie

Da skateboards først kom på markedet, var decket helt flatt. Men da Larry Stevenson oppfant kicktail'en, ble det langt lettere for føttene å finne nødvendig kontroll til igangsette ulike triks. Hvis du kikker ned på ditt skateboard, vil du kunne se at begge ender er buet oppover - dette er dine kicktails som brukes til å poppe ditt skateboard. I 1969 fikk han (Larry Stevenson) patent på double kicktail.

Skateboard Decks i mange ulike farger og designs

Under denne kategorien finner du et bredt utvalg av Skateboard Decks som i motsetning til et komplett skateboard kommer uten hjul, trucks og bolter. Hvis du kjøper deg et Skateboard Deck, har du altså muligheten til å selv sette sammen ditt eget unike setup - med alle de komponentene du selv foretrekker. Noen av våre decks leveres med griptape, men som oftest må griptape altså kjøpes separat.

Hvorfor bare nyte skateboarding utendørs? Med et mylder av forskjellige farger og modeller å velge mellom, har du her en super anledning til å bruke Fashion Decks for kreativ bruk - f.eks. som hyller oppå veggen. På denne måten kan du få satt ditt personlige preg på hjemmet og få med deg skate-vibes inn fra gata.

I skateboardingens verden er det veldig normalt at merkene samarbeider med fremtidige kunstnere i forhold til design for å gjøre Skateboard Decks mer uttrykksfulle og det lille ekstra. Dette gir deg som potensiell kjøper en strålende mulighet til å finne et brett som lar din personlige stil skinne gjennom.

Les mer i produktbeskrivelsen til hvert spesifikke Skateboard Deck for mer informasjon om eventuelle medfølgende tilbehør, samt størrelse og farge.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser