×
MENY

Skateboard Decks

  Filter
Farger
Merker
Deck bredde
Deck lengde
Tilleggsmatriale
Konkav
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Skateboard decks i mange farger og design

På denne siden finner du vårt brede utvalg av skateboard decks i mange forskjellige modeller. Skateboard decks leveres i motsetning til komplett skateboard uten hjul, trucks og bolter. Hvis du kjøper et skateboard deck, har du derfor muligheten til å lage ditt skateboard med akkurat de delene du vil. Noen av våre skateboard decks er tilgjengelig med griptape, men som regel kjøpes dette separat.

Materiale og bredde til skateboard decks

Den mest brukte tresort for skateboards er lønn, siden det er både fleksibelt og holdbart. De fleste decks er laget med et 7-lags (på engelsk 7-ply) struktur, og angir mengden plater av tre, som decket er satt sammen av.

Bredden på decket, bør velges etter din størrelse sko, slik at bare en smule av dine sko stikker ut over decket. Med skoen litt utover decket blir det lettere å kontrollere kjøringen din. Decket må samtidig ikke være for smalt, da du kan risikere å miste balansen eller lage shoe bites hvor skosnuten treffer asfalten - det kan ødelegge dine sko og kaste deg av brettet. En del skatere velger også et bredere deck om man vil ha en mer stabil overflate, når man f.eks. kjører rampe og verts. I motsetning velger noen et smalere deck om man vil gjøre fliptricks, og liker primært street.

En historisk kicktail

Da skateboards først kom på markedet, var decket helt flatt. For å forbedre boardet slik at det var lettere for foten å finne kontroll til å gjøre triks, oppfant Larry Stevenson kicktail'en. Hvis du ser på et skateboard, vil du se at begge ender er buet opp - dette er dine kicktails, som du kan bruke til å poppe boardet. I 1969 fikk han patent på dobbel kicktail, som har en enda høyere ende.

Designer decks - personliggjør ditt hjem

Hvorfor bare nyte skateboard utendørs? Med et mylder av forskjellige farger og modeller å velge mellom, har du rikelig anledning til å bruke fashion decks for kreativt bruk - for eksempel hyller på veggen. På den måten kan du sette ditt personlige preg på ditt hjem og ta skate-viben med inn.

I skateboardverdenen er det veldig normalt at merkene samarbeider med fremtidige kunstnere i forhold til design for å gjøre skateboardet mer uttrykksfulle. Det gir deg en god mulighet til å finne et brett som lar din personlige stil skinne gjennom.

Les mer i produktbeskrivelsen av hvert skateboard deck for mer informasjon om eventuelle medfølgende tilbehør, samt størrelse og farge.