×
Meny

Lavine beacons og Skredutstyr

  Filter
Farger
Merker

Skredsøkere sparer liv

Risikoen for å ende opp begravet i meter av snø etter en ond skred er heldigvis veldig liten. Men risikoen er veldig reell for de som er så uheldig å møte et snøskred på nært hold. Hvis du blir rammet av et skred er det avgjørende at redningsholdet kan finne deg innen kort tid, da dette kan være forskjellen mellom liv og død.

Dette er grunnen til at vi alltid anbefaler at du kjøper og tar med en skredsøker - spesielt hvis du går på langrenn i villmarka. Hvis du reiser som en gruppe skiløpere, anbefaler vi også at du tar noen snøprober, som bidrar til å finne riktig sted å grave etter offeret.

Du kan også trenge en skredspade og søkestang

I denne kategorien finner du et utvalg av sikkerhetsutstyr av høy kvalitet for villmarks turer, slik at du med letthet kan utforske den uberørte snøen med riktig snøskred sikkerhetsutstyr. Når du beveger deg utenfor skianleggets grenser til villmaken uten snøskred eller terrengkontroll, er det svært viktig at du er godt klar over mulige farer. Forutenom skredsøkere bør du også ta med en lett snø spade. Hvis alle i ditt mannskap bærer dette, er dere forberedt dersom det skulle oppstå ulykker.

Bortsett fra alt sikkerhetsutstyr, er det også svært viktig at du er klar over hvordan du skal reagere og forhindre farlige situasjoner i villmarka. Derfor er det viktig at du går gjennom alle de forskjellige scenariene på forhånd, som kan forekomme i villmarken.

SkatePro