×
Meny

Ryggbeskyttelse Snowboards

  Filter
Merker
Størrelse

Er det viktig at bruke rygskjold, når man står på snowboard?

Hvis du gjerne vil maksimere din beskyttelse, når du står på snowboard, er det en riktig god idé at have rygskjold på. Mange snowboardere kommer til skade på håndledd, kne og skuldre, og selvom disse skader er ubehagelige, er konsekvenserne av en rygskade ofte langt værre. Bland skiløbere og snowboardere blir det mer og mer udbredt at bruke rygskjold, da man generelt er blevet mer oppmerksom på at forhindre rygskader. På samme tid gjør producenterne deres allerbedste for at skabe produkter, som ikke generer, når man bruker dem under sin snowboard jakke.

Rygskjold til snowboarding er designet med polstring, som løber fra nakken og ned til halebenet. Mængden av polstring varierer fra modell til modell. Som navnet antyder er spine protectors (rygsøjlebeskyttere) mer polstrede omkring rygsøjlen, mens vanlige rygskjold er større og beskytter hele ryggen. Utover polstringen er rygbeskyttere til snowboarding og skiløb utstyret med borrelås og lynlåse og åndbar mesh, som sitter tett og behageligt omkring torsoen.

Hvis du også vil være sikker på at hovedet er ordentligt beskyttet, kan du tjekke vores utvalg av snowboardhjelme til voksne og barn.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser