×
Meny

BMX Håndtak

  Filter
Farger
Merker
Grip Lengde
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

BMX håndtakene til sykkelstyret: Viktigere enn du tror

BMX håndtak eller BMX grips er viktig for å kunne ha en god kontroll på BMX sykkelstyret. Rytterne foretrekker som oftest myke håndtak fordi at disse fungerer som støtdempere. Dette beskytter hendene og kroppen mot sterke påkjenninger som man ofte får ved harde landinger.

"Personlig preferanse" er stikkordene når det gjelder BMX håndtak. Freestyle BMX er en sport der rytterne veldig ofte bruker mange forskjellige modeller før de til slutt nøyer seg med ett bestemt merke -og modell.

Du har kanskje lagt merke til at de fleste BMX rytterne bytter ut håndtakene på styret sitt ganske ofte. Svettende hender, big-drops, skittent sykkelstyre, regnvær og kontakt med underlaget bidrar alle sammen til å slite ut BMX håndtakene.

Et par med nye og funksjonelle BMX håndtak er helt avgjørende for å holde en optimal kontakt mellom deg og BMX sykkelstyret ditt. Noe som selvsagt er utrolig viktig hvis man ønsker å prestere best mulig.

3 tips til monteringen av BMX grips

De fleste BMX rytterne innrømmer at det er litt av en kamp å montere BMX håndtakene. Gummien er så myk at friksjonen er så og si helt umulig. Hvis du velger å kjøpe et nytt sett, så har vi et par tips til deg slik at denne utskiftingsprosessen blir littegrann enklere.

  • Luftkompressor - ved å bruke en luftkompressor til å blåse luft inn i håndtakene så vil de gli lett inn på sykkelstyret.
  • Strimler - ved å bruke rundt 4 strimler inne i håndtakene så minskes motstanden og håndtakene kommer seg dermed enklere på sykkelstyret. Det er enkelt å trekke dem ut av håndtakene når du er ferdig.
  • Spylevæske og andre fordampningsvæsker - ved å bruke spylevæske eller ved a gni alkohol på styret før monteringen så vil overflaten på stangen bli glattere og håndtakene glir da lett innpå sykkelstyret.
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser