Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Bodyboards

Godt å vite

Bodyboards for alle og enhver

Bodyboarding stammer faktisk fra en gammel form for ridning av bølgene / surfing på ens mage, uten noen form for utstyr. Bodyboardet i seg selv adskiller seg fra en vanlig surfebrett, siden de ikke har ventrale finner.

Det er noen forskjellige måter å kjøre på en bodyboard. Mage, kne og stående. Det mest populære er mage, som gjør at du kan gjøre mange triks som ikke er mulige å gjøre hvis du surfer på en vanlig surfebrett. Siden et bodyboard ikke har finner for å hjelpe deg med å stabilisere det, er det en kunst i seg selv å holde et bodyboard som beveger seg i riktig retning. På den annen side åpner mangelen på finner for et nytt utvalg av triks, for eksempel 360.

Når du velger riktig brett bør du måle avstanden fra gulvet til navlen din. Nesen på bodyboardet skal nå et sted mellom toppen av hoften og navlen din. Hvis du er en tung rytter eller surfer mindre bølger, er det viktig å vurdere å finne et brett som holder deg flytende. Ikke gjør den vanlige feilen ved å kjøpe et lengre brett for å få mer flyt. I stedet bør du velge et bredere kroppsbrett med en litt bredere hale og / eller en tykkere kjerne også.

Et bodyboard bør alltid være flatt

Du bør sørge for at brettet ditt er flatt. Hold styret på kanten og se ned skinnen der det skal være fint og flatt. Brett med mye rocker er vanskelig å fange bølger på, siden de presser vannet og er langsommere. Du trenger rocker for svinger, men da bør du kunne bøye den inn i brettet mens du kjører. Denne manøvrer er lett å lære - vanskelig å mestre.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser