×
Meny

BMX rammer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Kjedestag-lengde (Slammed)
Stel standover høyde
BMX Disiplin
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

En veldig viktig BMX del

BMX freestyle rammen er den største og dyreste av BMX-delene, men det er veldig viktig for kjørestilen din og for din fremgang som en rytter. Når du velger riktig BMX ramme, for din BMX freestyle sykkel, er størrelsen egentlig basert på personlige preferanser. Det er noen retningslinjer som kan hjelpe deg hvis du er nybegynner og ikke har fått erfaring nok til å ha en mening om rammestørrelsen for din BMX freestyle sykkel.

En tommelfingerregel er at en kortere topprørlengde på en BMX freestyle-ramme, tilsvarer en mer responsiv BMX freestyle-sykkel, mens et lengre topprør gir en mer kontrollert ramme.

Skal headtube vinkelen være skrå eller flat?

Headtube vinkelen spiller også en stor rolle i responsen til BMX sykkelen. En skrå headtube vinkel krever en kortere hjulbase, dette kan gjøre at du tar svingene skarpere. Mange park- og street-ryttere foretrekker en skrå vinkel på headtuben. Den smalere vinkelen foretrekkes vanligvis av bane ryttere fordi den gir bedre kontroll ved høy hastighet.

Hva med kjedestag lengden?

Når du snakker om responsen til BMX rammen, er kjedestag lengden (bakenden av BMX-rammen) en god faktor.Kjedestag lengden varierer vanligvis fra 12 til 14 tommer, avhengig av rammen. De fleste banekjørere foretrekker en lengre bakre ende siden den er mer kontrollert. Park / street ryttere ofte foretrekker en kortere bakre ende for å gi dem en mer responsiv sykkel for raske spinn og skarpe svinger.

For å oppsummere toptube, headtube og kjedestag: Hvis du er en park eller street rider, vil du sannsynligvis ha en ramme med en kort toptube, en skrå vinkel på headtuben og en ganske kort bakre ende. Hvis du er en bane rytter vil du sannsynligvis ha det motsatte, men igjen - det handler primært om dine personlige preferanser.

Hi-ten stål vs. Chromoly

Materialet i BMX-rammen for freestyle BMX sykler er typisk hi-ten stål eller en kombinasjon av chromoly og hi-ten stål. Disse materialene er tunge, men samtidig er de ekstremt holdbare, noe som er en fordel når du utfører stunts.

De fleste freestyle BMX-rammer er produsert i høyst ti stålrør. For å gi mer hardhet til høyeste ti-stål, legger produsentene i noen tilfeller chromoly. Freestyle BMX-rammematerialet vil bli angitt i spesifikasjonene. Rammer med chromoly vil bli kalt krom stål og de andre vil bli kalt hei-ten.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser