×
Meny

Cruiser Boards til Barn

  Filter
Merker
Lengde

Cruiser-boards til barn

Man kan nevne mange grunner til hvorfor cruiser-boards passer midt i blinken for barn, men én av dem er fordi at barna vanligvis bruker sine skateboards som et transportmiddel og ikke til triksing. Et cruiser-board har blitt formålslaget som et transportmiddel som man kan cruise rundt på dagen lang. Stabiliteten samt komforten for nettopp dette formålet, er bedre på et cruiser-board. Dette skyldes bl.a. de mer brede og mykere hjulene som dem vanligvis er utstyrt med.

Ting blir lettere med cruiser-boards til barna

Cruiser-boards kommer også med mykere bushings sammenlignet med de tradisjonelle moderne skateboardene. Dermed blir det lettere å snu og carve for de små skaterne. Som regel så er vanlige longboards rett og slett altfor brede -og lange til å kunne styre skikkelig med for barna. I tillegg kan disse longboardene også være altfor tunge for barna til å bære rundt på over tid. Det er derfor cruiser-boards passer så veldig godt til barna som ønsker å starte med longboarding, men fortsatt er altfor små av vekst til å kunne mestre et longboard av vanlig størrelse.

Mini-cruisers for mini'ene

De minste cruiser-boards kalles for mini-cruisers, disse er vanligvis ganske så smale. De kan brukes av både voksne og barn, men spesielt for de minste skaterne så er mini-cruisers en perfekt match. De små skaternes føtter vil passe perfekt på det smale decket - dermed vil det bli mye lettere for dem å styre samt ha kontroll på boardet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser