×
Meny

Beskyttelse Rulleskøyter Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

La ditt barn lære triks med beskyttelse til barn

Har du et barn som plutselig har funnet en forkjærlighet for rulleskøyter, er det mer enn forståelig at du bekymrer deg for hva som kan skje. Men det er også en fantastisk følelse å se barnet sitt å omfavne en ny sport, prøve nye og spennende ting.

Spesielt når barnet er ny i sporten, så er det kritisk at ikke bare hjelmen brukes, men et komplett beskyttelses sett, som kne beskyttelse, albue beskyttelse og håndledds beskyttelse. Om de ikke bruker dette er det en risiko for at ditt barn vil få en dårlig erfaring med sporten som fører til at de blir redde og slutter med sporten etter en kort periode.

Skateboard og rulleskøyter er sport med mye knall og fall før du blir godt til dette, det er derfor viktig at ditt barn er beskyttet under denne "trial and error" fasen.

Beskyttelseutstyr for barn er viktig

Det er viktig at barna har beskyttelsesutstyret i orden når de står på skøyter, skateboard eller sparkesykkel. Spesielt hjelmen burde ikke under noen omstendigheter bli glemt, men også knebeskyttere, albuebeskyttere og håndleddsbeskyttere er anbefalt å beskytte mot skrubbsår samt kompliserte brudd. I denne kategorien finner du våre beskyttelsesutstyr som er laget spesielt for barn.

Vi har de kjente klassiske 3-pakkene hvor du får et sett med kne-, albue- og håndledds-beskyttelse. Men du finner også beskyttelse som du kan bruke i "skjul", under klærne dine.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser