×
Meny

Longboard Griptape

  Filter
Farger
Merker
Lengde
Bredde

Du kan spørre deg selv, hvor viktig kan longboard griptape være? Svaret er at å velge riktig longboard griptape er avgjørende for din kjøre opplevelse og ting som din evne til å kontrollere, manøvrere og holde seg på brettet.

Så hvordan velger du riktig griptape for din disiplin?

Parameteren som du bør velge din longboard grip tape fra er griten. Så hva er grit? Vel, det er den sandlignende overflaten på toppen av griptapen på longboardet. For å gjøre det enkelt, jo mer grit, jo mer grep får du.

Så hvor mye grep trenger jeg? Start med å finne ut om du liker raske disipliner som freeride eller downhill, eller mer "tekniske ting" som freestyle eller cruising.

  • For freeride / downhill anbefaler vi mellom 25-40 grit
  • For teknisk freeride, freestyle, cruising bør du velge grit mellom 50-80

Design og stil

Du kan selvfølgelig slå deg til ro med et klassisk svart stykke longboard griptape, men du kan også legge til litt mer personlighet i brettet ditt ved å velge en longboard griptape med mønstre eller motiver.

Noen brett kommer også med en flott overside, så hvorfor ikke velge et stykke gjennomsiktig longboard griptape og vise designet fram til verden. Videre gir denne typen griptape et mer surfaktig utseende til longboardet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser