Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Mini BMX Sykler

Godt å vite

Utviklingen fra BMX sykkel til Mini BMX

En mini BMX er veldig lik en vanlig BMX sykkel. Forskjellen ligger ved at den er mindre og er mer robust å se på. Vanlige BMX sykler kan brukes til flere formål, mens en mini BMX i hovedsak brukes til triks.

BMX racing er inspirert av cross, en form for motorsykkelløp, hvor du kjører på racerbaner. Når du kjører BMX, bare kjør på en BMX-sykkel i stedet for en motorsykkel. BMX ble populært tidlig på 1970-tallet i California, hvor mange barn prøvde å etterligne motocross ved å sykle på sine sykler. På samme tid utviklet BMX freestyle scenen, hvor syklene ble brukt til triks. I tillegg har mange andre former for BMX kommet fram, for eksempel Flatland, Street and Park.

Den nyeste utviklingen i BMX er en Mini BMX. Denne miniatyr modell er som en BMX sykkel meget solid og holdbar, noe som gjør det svært godt egnet for turer i Skatepark og triks.

Hvordan skal jeg bruke min Mini BMX sykkel?

Fleksibilitet skyldes i stor grad Mini BMX sykler er tilgjengelige med bar og ramme i forkrommet stål og har bred luft dekk. Dette gjør at de kan brukes på mange forskjellige underlag og til forskjellige formål. Den massive rammen og store dekkene er så sterke at sykkelen kan holde samme belastning som en vanlig BMX.

Selv om en mini BMX er liten kan den også brukes av voksne. Mindre barn kan bruke mini BMX til å sykle på og til mindre triks, mens eldre barn og voksne kan bruke den for triks på ramper skateparker og freestyle i gatene. I tillegg, gir mini BMX også barn en grei følelse for hvordan en vanlig BMX fungerer. Enten du foretrekker en standard BMX eller en mini BMX er mye avhengig om hva den skal brukes til.

En mini BMX kan brukes på mange av de samme måtene som et skateboard, sparkesykkel og aggressive skøyter. Hvis du kjører street, bruker du de hindringer som er rundt i byen. Det kan f.eks. være trapper, rekkverk og forhøyninger. Hvis du liker å kjøre i skateparker, bruker du de ramper og hindringer som er der.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser