MENY

Mini BMX cykler

  Filter
Farger
Total høyde
Pegs
Nav

En mini BMX er veldig lik en vanlig BMX sykkel. Forskjellen ligger ved at den er mindre og er mer robust å se på. Vanlige BMX sykler kan brukes til flere formål, mens en mini BMX i hovedsak brukes til triks.

Hva skiller en mini BMX fra en BMX sykkel?

Opprinnelig er BMX sykler laget for BMX racing, en sport der du kjører på jordbaner, mye likt som motocross. Men en BMX sykkel kan brukes til alt fra å kjøre på jordbaner, ramper, parker, gater og freestyle. BMX sykler er laget i forskjellige typer stål, avhengig av hva de skal brukes til og om de er high end eller low end. Mini BMX sykler er tilgjengelige med bar og ramme i forkrommet stål. De har brede luftdekk, slik at de kan brukes på forskjellige underlag, og til forskjellige formål. Den massive ramme og store dekk er så robust at sykkelen kan holde samme belastning som en vanlig BMX.

Hvordan bør jeg bruke min Mini BMX?

Selv om en mini BMX er liten kan den også brukes av voksne. Mindre barn kan bruke mini BMX til å sykle på og til mindre triks, mens eldre barn og voksne kan bruke den for triks på ramper skateparker og freestyle i gatene. I tillegg, gir mini BMX også barn en grei følelse for hvordan en vanlig BMX fungerer. Enten du foretrekker en standard BMX eller en mini BMX er mye avhengig om hva den skal brukes til.

En mini BMX kan brukes på mange av de samme måtene som et skateboard, sparkesykkel og aggressive skøyter. Hvis du kjører street, bruker du de hindringer som er rundt i byen. Det kan f.eks. være trapper, rekkverk og forhøyninger. Hvis du liker å kjøre i skateparker, bruker du de ramper og hindringer som er der.