×
Meny

Wirelås & Kjedelås

Wirelås til triksesparkesykkelen - er det effektivt?

Hvis du har behov for å parkere triksesparkesykkelen, anbefales en wirelås eller kjedelås på det sterkeste for å forhindre tyveri. En solid wirelås eller kjedelås vil demotivere potensielle tyver og sørge for at din sparkesykkel vil få stå i fred. Velg en lås som imøtekommer dine spesifikke behov.

Valg av sykkellås til din triksesparkesykkel

Sykkellås for triksesparkesykler kommer i mange ulike former og stiler. Det kan være lurt å velge en brukervennlig lås som også er enkel å bære med seg. Om du velger en kodelås eller nøkkellås, er opp til din egen personlige preferanse. Nøkkellåser er ansett som det tryggeste valget, men man kan jo også være uheldig å miste nøklene. Kodelåser som har flere sifre er som regel veldig vanskelige for en potensiell tyv å få åpnet.

Wirelås, og de med spirallåser, er nok det beste valget for triksesparkesykler da disse kan tres gjennom eikene på hjulet for ekstra trygg låsing.

Hvordan bør jeg låse en triksesparkesykkel?

Først må du se etter noe solid og fast rundt deg. Dette kan være et sykkelstativ eller en lyktestolpe. Fest sparkesykkelen inntil ditt objekt ved å føre låsekabelen gjennom forhjulets eiker. Noen sparkesykler er designet med hull i rammen, disse vil i så fall også fungere til dette. Hengelås kan også være et godt valg, men de er som regel ganske korte, og valgmulighetene for hva man kan låse sin sparkesykkel til, er ganske begrenset.

Leter du etter noe annet av tilbehør til din sparkesykkel? Ta en titt på vår kategori for komponenter til triksesparkesykler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser