×
Meny

Langrennsbindinger skøyteski

  Filter
Merker
Kompatible støvler
Monteringsplater for disse bindingene

Godt å vite

Langrennsbindinger skøyte for optimal fart

Langrenns skøyting minner mye om følelsen av skøyter. Med den lange glidzonen midt på ski er likheten ganske tydelig. Dette har selvsagt også mye likhet med rulleski, mens noen av våre skate-ski-bindinger også er kompatible med rulleski.

De fleste skøyte-bindinger er svært lette, for det viktigste målet å optimalisere potensialet for fart. For øyeblikket har vi et stort utvalg av skøyte bindinger fra Salomon og Rottefella. Den øverste modellen fra Salomon er SNS Pilot Carbon Rs Ski binding. Denne bindingen er en lett lettvekt mester for skøyter.

På Rottefella er flaggskipet skøyte bindingen Xcelerator Pro Skate Bindings som veier så lite som 191 gram. Rottefella-bindingene kan monteres på en NIS-baseplate. Dette lar deg manuelt justere posisjonen til bindingene. Hvis du beveger bindingen fremover, får du kontroll - mens en justering bakover vil få fart.

Vil du ha skøytebindinger for å passe på rulleski?

Langrennsløpere som liker rulleski i sommersesongen kan med fordel velge et sett med skøyteski bindinger, som også er kompatible med rulleski. Et eksempel er Salomon SNS Pilot Carbon RS2 Bindings som er kompatible med noen rulleski også.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser