×
Meny

Snowboard Hjelmer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Snowboard Hjelm - hvorfor bør man bruke det?

Snowboarding er en actionsport fylt med morsomme og fantastiske øyeblikk, spesielt når du klarer å lande det første trikset. Men alle forsøkene før trikset endelig sitter, er ofte langt mindre morsomme og fantastiske. Man kan rett og slett "gå skikkelig på trynet" i trikseprosessen, det er da en snowboardhjelm kommer inn i bildet.

En alpinhjelm for snowboarding vil jo selvsagt beskytte deg mot hodeskader fra støt og fall, men hjelmen gjør mer enn bare dette. Våre snowboard-hjelmer leverer en komfort og beskyttelse som booster trygghetsfølelsen din, dette har en svært positiv effekt på selvtilliten din. Dermed vil du presse grensene et par hakk ekstra, prøve deg på litt vanskeligere terreng, hoppe litt høyere, trikse litt mer hardcore etc. Det har blitt bevist at bruk av beskyttelsesustyr øker prestasjonene til snowboardkjørere som følge av bruk snowboard-beskyttelse, utøverne føler seg nemlig mer komfortable med å gi 100%.

Mange snowboardhjelmer er svært tøffe å se på

Noe vi alle kan være enige om, er at det er langt bedre å tilbringe dagen uti i skianlegget enn på sykehuset. Stadig flere merker har begynt å blande designs og funksjoner på deres snowboardhjelmer & skatehjelmer - disse hjelmene kan dermed brukes både til snowboarding og skating. Med andre ord, hvis det er viktig for deg å se kul ut når du er ute med snowboardet, da trenger du ikke å være redd for en snowboardhjelm - disse hjelmene gjør deg bare enda kulere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser