×
Meny

Aggressive Plates

  Filter
Merker

Trenger du nye soul plates eller soul frames?

Som aggressiv skater vet du at sliding og grinidng er en stor del av sporten. Det krever mye trening, men når du endelig lander alley oop topacid, er følelsen uforlignelig. Når du trener og perfeksjonerer grindteknikken, får saoul platen mye bank.

En annen del som er viktig å erstatte en gang imellom er din saoul frame, hvis du vil øke livet til dine aggressive skøyter. Selv om saul frames er veldig harde, er det en tid da de må byttes ut.

På denne siden finner du vårt utvalg av grindplater, soul plater og soul rammer for dine aggressive skøyter. På hver produktside kan du lese mer om størrelsen og skøytene som delene passer med. Vanligvis bør du gå til en ramme eller plate som er produsert av samme merke som dine skøyter.

Introduksjonen av soul platesvar noe av en revolusjon for det aggressive skate samfunnet. Soul platen / Soul rammen gjør moderne skøyter svært motstandsdyktig og selv om grindplatene kan gå i stykker etter å ha hatt et svært hardt slag, kan de lett bli erstattet med nye og gjøre noen aggressive skøyter klar for mange nye opplevelser.

Når du erstatter grindplates, anbefaler vi at du også bytter ut skruene og boltene for å hindre at de gamle knekker. De fleste soul plates leveres med et sett med nye skruer og bolter, men dette vil alltid bli oppgitt i produktbeskrivelsen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser