×
Meny

BMX Bremser

  Filter
Merker
Gyro kompatibel

Godt å vite

BMX Bremser - er det noe jeg egentlig trenger?

Bremser til BMX er helt avgjørende for å holde deg trygg under økten. Men om du til syvende sist vil sette bremser på din BMX, er jo helt opp til deg. BMX-bremser er ikke bare for stopping, det er også for å justere farten og sette opp triks. Dessuten er det på mange steder ulovlig å sykle på veier uten bremser.

Når du kjøper bremser til BMX kan du enten kjøpe et komplett bremsesett, eller individuelle komponenter som bremsekloss, bremsespak, og kabler. BMX-bremser består av 4 komponenter: pads, armer, fjæring og pivots.

Bremser til BMX - de finnes ulike typer

Freestyle BMX-sykler kommer vanligvis med bremser i fronten og U-bremser bakpå, mens Race BMX-sykler har kun en V-bremse bakpå. BMX U-bremser påmonteres under rammen, noe som betyr at man nesten ikke vil legge merke til at de er der. På mange moderne BMX-modeller har U-bremser blitt en standard - takket være holdbarheten samt enkel og kontuert design.

Et annet BMX-bremsesystem er BMX Gyro-bremsen. Denne bremsen gjør at styret kan utføre en 360-graders rotasjon uten at bremsekablene klusser seg. Hvis du er vant til å fikse ditt eget setup, bør installering av Gyro-bremser være en enkel og grei prosess.

Hvis du ønsker å oppgradere andre komponenter på ditt BMX-setup, da kan ta en titt på våre andre kategorier innen BMX som b.la. BMX Rammer og BMX Dekk.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser