×
Meny

Decks til Cruiser-boards

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Godt å vite

Cruiser-decks tar deg tilbake til 70-tallet

Decks til cruiser-boards minner svært mye formen på de gamle old-school skateboardene på 1970-tallet. Det var da skateboarding virkelig tok seriøst av og ble stadig mer populært. I denne samme tidsperioden begynte skateboarding også å utvikle seg mer og mer. Det ble eksperimentert med ulike former og størrelser - det er her cruiser-decks har sitt opphav fra.

Penny Boards er godt eksempel - dem lager decks til mini-cruisers som gir en veldig smooth cruise-opplevelse mens du svever nedigjennom gatene. Dette er også boards som er veldig praktiske samt lette å bære med seg rundt forbi.

Hvordan man gjenkjenner et cruiser-deck

Cruiser-decks blir i dag laget i en haugevis av ulike former og størrelser. Din personlige preferanse er det aller viktigste her.

Disse decks er mindre enn på longboards, noe som er veldig handy når man ønsker å ha med seg et cruiser-board på farten. I mottsatt til det man ser på normale decks til skateboard, så er cruiser-decks som regel alltid produsert med en nose og tail som også er begge helt forskjellige fra hverandre. For å gi deg den virkelige gode cruiser-følelsen, så er det også sjeldent at et cruiser-board har noe som helst form for konkav i det hele tatt - dem er derimot som oftest helt flate. Men dette betyr ikke at man da ikke kan trikse på et cruiser-board, du må bare velge en modell som har nose og tail - så er du klar for action.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser