Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skateboard Impact Shorts

  Filter
Størrelse

Føl deg sikker, når du skater med crash pants

Crash pants bæres for at beskytte ditt haleben samt dine hofter og balder når du står på skateboard. De har samme lengde som vanlige shorts, men de er polstrede på de rette steder, så de kan absorbere stød, hvis du faller. De bæres under tøjet og hjelper med at mindske ømhed og smerter dagen derpå. Samtidig kan de beskytte deg mot alvorligere skader.

Impact shorts anbefales spesielt til nybegynnere på skateboard, men de kan være gode for alle skatere, som risikerer at lande på hofterne eller bagdelen - det kunne for eksempel være vert-skatere. Skateboard crash pants er alsidige og kan også brukes til andre actionsportsgrene som fx rulleskøyteløp og trikse sparkesykkel.

Hårde eller fleksible puder alt efter dine præferencer

Du kan velge crash pants med en rekke forskjellige stilarter og designs. Shorts med en hard og stiv polstring inneholder EVA-skum, som gir en riktig god beskyttelse mot de hårdeste stød. Tyndere polstring vil gi mer bevegelsesfrihet, men til gjengjeld beskytter de ikke lige så effektivt.

Vi ved alle, at en god skate-session også er hard trening. Derfor designer mange brands impact shorts med åndbare og fugtabsorberende egenskaper.

Beskyttelsesshorts er blot en av de former for beskyttelsesudstyr, du bør have på, når du skater. I forhold til beskyttelse av ditt hode, kan du tage et kig på vores utvalg av skateboardhjelme.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser