Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Knebeskyttere BMX

  Filter
Merker
Størrelse

Hvorfor du bør bruke BMX Knebeskyttere

Ingen lære kunsten av å mestre ramper, bassengene, hopping, raceløypa - uten å måtte tåle noe juling fra knall og fall på BMX'n.

Med et par BMX Knebeskyttere vil du spare deg for mange blåmerker og brannsår, samt redusere risikoen for langvarige skader betraktelig. Så hvis du ønsker å forsikre deg om at BMX-økten vil vare så lenge som mulig, da er BMX Knebeskyttere rette veien å gå.

BMX Knebeskyttere - Hard Pads vs. Myke Pads

Vi har et enormt utvalg av klassiske knebeskyttere (pads), som de du kjenner for bruk til skateboarding og rulleskøyting også. Denne type BMX Knebeskyttere tilbyr svært god beskyttelse, noe som er perfekt for nykommere/nybegynnere innen BMX.

Ulempen med disse klassiske harde knebeskytterne, er at de kan være ganske så klumpete å ha på seg - noe som går litt utover bevegelsesfriheten din.

Fordelen med myke knebeskyttere (pads), er at de er svært tøyelige - noe som gir deg enestående bevegelsesfrihet. Og når du slår deg, vil gelen inni knebeskytterne stivne til og bli hard slik at dine knær holder seg trygge.

Denne type knebeskyttere kan brukes under buksene, noe sannsynligvis de proffe rytterne gjør, som du tror kjører uten - i de fleste tilfellene har dem nemlig gjemt et par myke pads under buksene som beskyttere knærne deres.

Alle BMX Knebeskyttere du finner under denne kategorien har blitt håndplukket slik at kun de beste produktene tilbys deg her på SkatePro.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser