×
Meny

BMX Hjelm Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Godt å vite

BMX Hjelm Barn - Holder den unge rytteren trygg

Selv om ditt barn kanskje ikke går løs på ramper og hopper ned trapper enda, så er fortsatt en hjelm helt nødvendig - hodebeskyttelse er noe man aldri kan ta lett på.

Under denne kategorien vil du kunne finne både BMX Hjelmer for freestyle, så vel som Full-Face Sykkelhjelmer til racing, så her er det godt utvalg for barna.

BMX Hjelm Barn - under denne kategorien finner du altså et godt utvalg av hjelmer som alle har blitt formålslaget til å passe barnas hodestørrelse og form. Alle våre BMX Hjelmer er EN 1078-sertifisert, noe som betyr at disse barnehjelmene er godkjent for bruk til både sykling, skating og sparkesykling.

BMX Hjelm Barn vs. en vanlig sykkelhjelm?

Selv om BMX Hjelmer for barn og vanlige sykkelhjelmer gir begge hodebeskyttelse, så finnes det et par viktige forskjeller.

BMX Hjelm Barn = langt mer motstandsdyktig mot gjentatte slag og fall, i forhold til en vanlig sykkelhjelm som fort må skiftes ut etter 1 hardt fall.

BMX Hjelmer er formet på en slik måte at de gir barna hodebeskyttelse også bakpå hodet, noe de aller fleste vanlige sykkelhjelmer ikke gjør.

Hvis du er i tvil, eller har spørsmål angående våre BMX Hjelmer til barna - ta da gjerne kontakt med vår Kundeservice - KLIKK HER.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser