×
Meny

Ski -og Vinterbukser

  Filter
Merker
Størrelse
Kjønn
Aktivitet
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Ski -og Vinterbukser: Du kommer ikke til å angre på kjøpet

Hva kan du ha på deg når du skal ut å stå på ski? Dette vil jo avhenge av hvilken type skisport du holder på med. Under denne kategorien så vil du kunne finne stort og flott utvalg av ski -og vinterbukser.

Så hvordan skal du velge de rette buksene? Det er nemlig et par ting du må tenke over først.

Gode ski-og vinterbukser sitter ordentlig godt rundt alle leddene slik at du enkelt kan bevege deg fritt. Fremsiden av buksene består som regel av windbreaker-materiale som stopper vinden fra å kjøle deg ned. Baksiden er som regel laget av et strekkbart og pustende materiale, noe som sørger for at fukt og svette fra din innerbukse vil kunne fordampe. Hvis det er fryktelig kaldt, så er det også mulig å få tak i langrennsbukser.

Buksene du finner under denne kategorien her er alle laget med høykvalitets materialer fra noen av de absolutt beste merkene på markedet innenfor nettopp vinterklær.

Blåsetest på klærne

Hvis du ønsker å teste hvor gode windbreaker-egenskaper klærne dine har, da må du ta dem igjennom pustetesten. Ta f.eks, ski -eller vinterbuksene å hold dem tett inntil munnen og blås hardt. Hvis buksene er laget av windbreaker-materiale, da skal du ikke kunne kjenne luften trenge seg igjennom stoffet.

Det handler om bevegelsesfrihet

Skiløp kan på veldig mange måter sammenlignes med vanlig løping. Selve bevegelsene er noenlunde de samme, i tillegg er designet bukser til både skiløp og vanlig løping - laget med veldig like egenskaper. Begge buksetypene er laget med et mål om å gi beina dine så mye bevegelsesfrihet som overhodet mulig. Det finnes også skibukser på markedet i dag som er formet til tights og skibukser med en løs passform. Til syvende og sist så handler det jo om din personlig preferanse.

Akkurat som løpebukser, så er også skibukser ofte utstyrt med refleks på seg for å gjøre deg mer synlig etter mørkets frembrudd eller når lys og siktet er dårlig. Dette er spesielt viktig når du er ute i villmarken - hvis du er det, da anbefaler vi også at du tar med deg en hodelykt.

Ikke glem viktigheten av innerbuksen

Det kan være lurt å ha en innerbukse av ull under ski -eller vinterbuksene. Superundertøy fra ull er veldig populært, ull er nemlig fantastisk til å transportere fukt og svette vekk fra huden din.

Skiløp er trening for hele kroppen, så dermed kreves det god ventilering -og pustende egenskaper fra buksene. Alle de forskjellige ski -og vinterbuksene under denne kategorien har nettopp disse egenskapene.

Noen av modellene har isolerende egenskaper mens andre er laget for å være vindtette -og vannavstøtende.

Ulike egenskaper

Når du skal bruke en hel dag på fjellet til f.eks. langrenn, da er det viktig å ha bukser som holder deg varm og tørr. Vi anbefaler bukser som er laget av polyester.

Uansett om det er konkurranseløp eller en vanlig skitur - skiløp er uansett trening for hele kroppen. Langrennsbuksene under denne kategorien er designet for å kunne stenge kaldt vær ute, i tillegg til å transportere fordampende svette og fukt ut.

De aller fleste buksene under denne kategorien er altså laget med windbreaker-materiale foran og av et pustende materiale bak. Du kan også finne isolerte termiske bukser her som du kan bruke på de virkelige kalde vinterdagene. Uansett hvilke busker du til slutt velger her, så vil oppdage at de også er vannavstøtende.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser