×
Meny

BMX Bar Ends

  Filter
Farger
Merker
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Hva bruker man BMX bar ends til?

Freestyle BMX styrpropper er designet til at beskytte enderne på ditt styre mot at bli slidte eller utvikle skarpe ender, som du kan komme til skade på. Hvis du dekker enderne ordentligt vil det også betyde at du kommer mindre til skade, hvis du lander på styret. En annen fordel ved at have bar ends på din freestyle sykkel er, at det tilføjer en flot finish.

Hvordan monterer man BMX styrpropper?

Vanlige styrpropper i plastikk monteres ved at man skubber eller vrider dem på enderne av styret. Den yderste del av styrproppen må helt inn og røre ved styret. Man kan også få styrpropper, som er gjort av stål eller aluminium, og de har som regel en bolt, som løber gjennom midten, og spennes med en unbrakonøgle, som fikserer en mekanisme mot den innvendige væg av styret. Bar ends i metall er dyrere ende bar ends i plastikk, og de holder generelt lengre.

BMX bar ends er en lite, men viktig del av ditt setup. Sørg for, at de er i god stand, og skift dem ut, når de er blevet slidte. Samtidig kan du også skifte dine BMX håndtak, hvilket også kan være med til at gi et friskt pust til din sykkel. Tjek vores utvalg av BMX håndtak.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser