×
Meny

Inlineskøyter Tilbehør

  Filter
Merker

Innerstøvel/Liner til dine inlineskøyter? Vi har det!

Inlineskøyter er utstyrt med liners (innerstøvler). Hovedjobben til disse er å gi deg komfortable rides.

Under denne kategorien så vil du finne vårt flotte utvalg av liners til dine inlineskøyter. Disse innerstøvlene vil sørge for at dine inlineskøyter får en perfekt passform og en ypperlig støtte. Hvis innerstøvlene blir slitte så kan du jo alltids bytte dem ut med et nytt par, noe som vil gi deg en følelse av nesten helt nye inlineskøyter. Innerstøvlene kan helt enkelt tas av inlineskøytene, i tillegg så er de også vaskebare. Dermed så er dem enkle å holde rene, pene og luktfrie. Vi anbefaler at alle ryttere gjør denne rengjøringsjobben minst et par ganger i løpet av sesongen.

Innerstøvler er pustende, komfortable og designet til å gi en ypperlig støtte. Noen av dem er også varmformbare, noe som sørge for en virkelig toppklasses passform. Sørg for at innerstøvlene dine har en tettsittende passform. Når tiden kommer da de begynner å bli løse og går i fra hverandre, da bør man skaffe seg et nytt par.

Hvis du lurer på noe angående innerstøvler, f.eks. om hvilke som vil passe til dine spesifikke inlineskøyter - da ma du bare kontakte oss her i SkatePro, så skal vi få hjulpet deg.

Tilbehør: Kjegler, skolisser og mye mer

Under denne kategorien så vil du også kunne finne vårt flotte utvalg av kjegler for inlineskøyter. Laget i plastikk så er dette ypperlige kjegler for bruk til både trening og konkurranse. Kjeglene som vi har på lager her hos oss kommer med perfekt hardhet for å kjøre slalåm. De er små, lette og praktiske. Allikevel så er der harde nok til å ikke "blokkere" samt myke nok til at de ikke brekker.

Her vil du også kunne finne tilbehør som f.eks. skolisser og annet for å piffe opp utseende til inlineskøytene dine. Vi har også f.eks. den morsomme og effektive matten for å trene slides/glides på, som du kanskje har hørt om? Ta en titt!

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser