Tilbake til skolen
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Skibriller

  Filter
Merker
Ansiktstørrelse
Linse værtype
Utskiftbar linse
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Viktigheten av å bruke skibriller

Et par skibriller er en viktig del av antrekket når du er i skiløypene. De beskytter øynene dine mot de forskjellige værforholdene som sol, snø, tåke og vind. Skibriller gir også UV-beskyttelse. At mye av ansiktet holdes varmt under de kaldere forholdene er også absolutt en fordel våre alpinbriller gir. De beste skibrillene kommer med anti-tåke egenskaper, pustende skumpolstring og muligheten til å bytte ut linsene etter de skiftende værforholdene.

Hvilken linsefarge bør jeg velge til mine skibriller?

Ski Goggles som det heter så fint på engelsk, kommer med mange ulike linser for de ulike værforholdene. Mørkere linser slipper generelt sett mindre lys gjennom, noe som er midt i blinken for stenge solen ute. De lysere fargelinsene slipper derimot mer lys gjennom, noe som er en diger fordel på mørkere, overskyede dager. Bortsett fra farge, gir hver enkelt brillelinse en VLT-vurdering oppført i antall % (VLT = Visual Light Transmission). Jo lavere VLT-%, desto mindre lys slippes inn, noe som altså er best for solfylte dager. Og jo høyere VLT-%, desto mer lys slippes inn, noe som altså er midt i blinken for overskyede dager og tette snøbyger.

Noen skibriller kommer med utskiftbare linser, slik at en linse kan fjernes og erstattes til et annet alternativ mer passende for det nåværende værforholdet. Skibriller i vårt produktutvalg kommer ofte med en gratis ekstralinse.

Er skibriller og snowboardbriller det samme?

Det korte svaret på dette spørsmålet er; Ja. Uansett om dine alpinbriller er fra et skimerke eller snowboardmerke - gjør disse brillene den samme jobben. De fleste merkene er nøytrale på skibriller når det gjelder disse to sportsgrenene, noe som lar deg heller basere ditt valg på andre faktorer som stil, farge og kvalitet.


For mer nyttig informasjon om kjøp av alpinbriller, ta en titt på vår egen guide for kjøp av skibriller.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser