×
Meny

Skibriller

  Filter
Merker
Ansiktstørrelse
Linse værtype
Utskiftbar linse

Godt å vite

Her finner du hele vårt utvalgt av skibriller så du er klar til all slags vær på skituren.

Gode alpin​​briller er en viktig del av skiutstyret, spesielt når det er kaldest med mulighet for vind og snøvær. Ski goggles er tilgjengelig i mange forskjellige prisområder, og det du får ekstra for dyrere briller er vanligvis bedre glass som beskytter øynene mot sterkt lys.

Husk at selv når det er overskyet, er det en sterk påvirkning av lys gjennom refleksjon i snøen. En dyrere skibrille dugger ikke så lett som billigere modeller. Selvfølgelig følger skibrillenes holdbarhet ofte med prisen.

Skibrille-linsen

Når været er grått og overskyet og kanskje med tett snøvær, er det en god idé med en lysere linse - gjerne med gul fargen. Når været på den andre siden er lys og solfylt, vil en svart, mørk blå eller grå (som regel mørk) linse være mer optimal. Det er en fin idé å ha et par gode alpinbriller med riktig type linse.

Hvis du vil ha optimale forhold er det en løsningen å ha to par briller med ulike linser eller skibriller med utskiftbare linser. Noen av alpinbriller i vårt utvalg kommer også med en gratis ekstra linse, slik at du er godt forberedt på all slags vær. For å unngå for at brillene dugger er de fleste modellene bygd opp av flere lag, og belagt med et anti-dugg-belegg.

Skibrillenes passform

Et par skibriller bør sitte komfortabelt og nær ansiktet - men uten å stramme. Alle brillene du finner hos SkatePro har en justerbar stropp for å holde skibrillen på plass. Mange av modellene har også en god og bred panoramautsikt, så du har bedre oversikt over hele området. Vi har også OTG modeller som gir plass til dine vanlige briller under ski brillene

SkatePro