×
Meny

Skibriller

  Filter
Merker
Ansiktstørrelse
Linse værtype
Utskiftbar linse
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Hvilken linsefarge bør jeg velge til mine skibriller?

Ski Goggles som det heter så fint på engelsk, kommer med mange ulike linser for de ulike værforholdene. Mørkere linser slipper generelt sett mindre lys gjennom, noe som er midt i blinken for stenge solen ute. De lysere fargelinsene slipper derimot mer lys gjennom, noe som er en diger fordel på mørkere, overskyede dager. Bortsett fra farge, gir hver enkelt brillelinse en VLT-vurdering oppført i antall % (VLT = Visual Light Transmission). Jo lavere VLT-%, desto mindre lys slippes inn, noe som altså er best for solfylte dager. Og jo høyere VLT-%, desto mer lys slippes inn, noe som altså er midt i blinken for overskyede dager og tette snøbyger.

Noen skibriller kommer med utskiftbare linser, slik at en linse kan fjernes og erstattes til et annet alternativ mer passende for det nåværende værforholdet. Skibriller i vårt produktutvalg kommer ofte med en gratis ekstralinse.

Du vil at barna dine sine alpinbriller for å være både stilige og beskyttende

Hastigheten er sjelden satt på sakte når barna kjører nedover bakkene. Derfor er det viktig at beskyttelsen for barna på ski briller oppfyller kravene - som alle våre briller gjør.

Likevel er det forskjeller mellom de ulike modellene. Det er for eksempel modellene som kommer med et spesielt tåkebelegg, mens andre modeller gjør det mulig å bruke reseptbelagte briller under ski brillene. Disse kalles OTG - Over The Glasses.

Vi har barneskibriller, som er designet i sylindrisk design. Vi har også de dyrere sfæriske designbrillene, som har noen fordeler i forhold til sylindriske briller. Et par beskyttelsesbriller med sfærisk design reduserer både blending og forvrengning fra omgivelsene, og disse er virkelig høyteknologiske beskyttelsesbriller hvor vi ser store forbedringer og finjustering fra de forskjellige merkene hvert år.

Hvorfor skal barnet mitt ha på seg ski briller?

Det er flere gode grunner til at du vil at barnet ditt skal ha et sett med junior skibriller.

Selv om noen barn (og voksne alpinister) kan hevde at solbriller gir samme beskyttelse fra både sol, flygende objekter, kvister og grener, er dette ikke helt sant. Med et sett med skibriller kan du være nesten 100 prosent sikker på at beskyttelsen forblir på rett sted, uansett hvor galt turen kan være.

Videre øker de fleste junior skibriller oppfatning av kontrast som hjelper brukeren til å se dumper og skråninger fremover.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser