×
Meny

BMX Dekk

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Dekk bredde
Sammenleggbar
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Sterke og høykvalitets BMX Dekk er viktig

Et solid par med dekk til din BMX-sykkel har veldig mye å si for den totale opplevelsen du får ute på sykkeløktene. Et par høykvalitets sykkeldekk til din BMX vil gi deg bedre selvtillit til å trikse samt utvikle deg mer som en BMX-rytter. Skaff deg et godt par med BMX Dekk her hos SkatePro, dermed kan du gi slipp på alle bekymringer om at dekkene skal kunne holde eller ei - så kan du heller bruke denne energien til positive opplevelser med BMX'n.

BMX Dekk laget til BMX Freestyle -disipliner som b.la. BMX Flatland og BMX Street, er designet for å gi både utmerket holdbarhet samt toppklasses stabilitet når du trikser.

Hvordan du velger BMX Sykkeldekk i rett størrelse

Sykkeldekk og hjul til Freestyle BMX er tilgjengelige i størrelsene fra 12" (30,48cm) til 29"-tommer (73,66 cm)

20"-tommers (50.8 cm) Dekk er den mest utbredte -og foretrukne størrelsen blant BMX-ryttere. Men hvis det er et barn på under 12 år som det skal kjøpes et par sykkeldekk til, da er det smartest å velge BMX Dekk av en mindre størrelse.

Bredden på BMX-dekkene ligger vanligvis mellom 1" til 2.4"-tommer (2.5 cm - 6.3 cm). Størrelsen på BMX-slangen er oppført i produktbeskrivelsen. De aller fleste BMX-slangene vil kunne passe til alle dekkbredder.

Mønsterdybden varierer fra modell til modell. Større mønsterdybde betyr et solid og godt grep på dekkene. Dermed betyr mindre mønsterdybde altså mindre motstand og dermed raskere dekk. De fleste sykkeldekk for Freestyle BMX har en stor mønsterdybde for å gi rytterne et solid og godt grep.

Lufttrykk - hvor høyt skal det være på mine BMX Dekk?

Så du lurer kanskje på hvor mye luft som skal fylles på dine BMX Dekk? Vi anbefaler at du tar en kikk på anbefalt PSI for din sykkeldekk - noe som i de fleste tilfeller er oppført på sidene av selve hjulet.

SkatePro