×
MENY

BMX Dekk og Slanger

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Dekk bredde
Forrige
Neste
Side 1 av 2

BMX-dekkene tåler juling

Et solid par med dekk til din BMX-sykkel har veldig mye å si for den totale opplevelsen du får på dine rides. Et par med høykvalitets sykkeldekk til din BMX vil gi deg en bedre selvtillit til å trikse og utvikle deg mer som BMX-rytter. Skaff deg et godt par med BMX-dekk her hos SkatePro, dermed kan du gi slipp på alle bekymringer om at dekkene skal kunne holde eller ei - så kan du heller bruke denne energien til positive opplevelser på BMX-sykkelen din.

BMX-dekkene som er laget til BMX Freestyle-disipliner som blant annet BMX Flatland -og Street er designet for å gi en utmerket holdbarhet, i tillegg til toppklasses stabilitet når du driver med clean ground -triks.

Mønsterdybde og størrelse

Sykkeldekk og hjul til Freestyle BMX er tilgjengelige i størrelsene fra 16" - 20" (40.6 cm - 50.8 cm).

Når sant skal sies så er det 20" (50.8 cm) som er den mest utbredte -og foretrukne størrelsen blant BMX-rytterne. Men hvis det er et barn på under 12 år som det skal kjøpes et par til, da er det smartest å velge en mindre størrelse på BMX-dekkene.

Bredden på BMX-dekkene ligger vanligvis mellom 1" - 2.4" (2.5 cm - 6.3 cm). Størrelsen på BMX-slangen er oppført i produktbeskrivelsen. De aller fleste BMX-slangene passer til alle dekkbredder.

Mønsterdybden variere fra modell til modell. Større mønsterdybde betyr et solid og godt grep på dekkene. Mindre mønsterdybde betyr også mindre motstand og dermed raskere dekk. De fleste dekkene til Freestyle BMX har en stor mønsterdybde for å gi rytterne et solid og godt grep.

Lufttrykk

Så du lurer kanskje på hvor mye luft som skal fylles på dine BMX-sykkeldekk? Vi anbefaler at du tar en kikk på sidene av dem hvor det vanligvis er oppført den anbefalte PSI-mengden.