×
Meny

BMX Dekk

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Dekk bredde
Sammenleggbar
Dekk trykk
Forrige
Neste
Side 1 av 6

Godt å vite

Sterke BMX Dekk av høy kvalitet er svært viktig

Et solid par med sykkeldekk til din BMX har veldig mye å si for den totale opplevelsen du får ute på sykkeløktene. Et par høykvalitets sykkeldekk til din BMX vil gi deg bedre selvtillit til å trikse og utvikle deg mer som en BMX-rytter. At man slipper å bekymre seg for dekk til BMX, at man har visshet om at dine sykkeldekk vil kunne takle all juling som venter dem, det gjør en stor forskjell.

BMX Dekk laget til BMX Freestyle-disipliner som b.la. BMX Flatland og BMX Street, er designet for å gi både utmerket holdbarhet samt toppklasses stabilitet når du trikser.

Hvordan du velger BMX Sykkeldekk i rett størrelse

Sykkeldekk og hjul til Freestyle BMX er tilgjengelige i størrelsene fra 12" (30,48cm) til 29"-tommer (73,66 cm)

20"-tommers (50.8 cm) BMX Dekk er den mest utbredte og foretrukne størrelsen blant BMX-ryttere. Men hvis det er et barn på under 12 år som det skal kjøpes et par sykkeldekk til, da er det smartest å velge BMX Dekk av en mindre størrelse.

Bredden på dekk til BMX ligger vanligvis mellom på 1" til 2.4"-tommer (2.5 cm - 6.3 cm). Størrelsen på BMX-slangen er oppført i produktbeskrivelsen. De aller fleste BMX-slangene vil kunne passe til alle dekkbredder.

Mønsterdybden varierer fra modell til modell. Større mønsterdybde betyr et solid og godt grep på dekkene. Dermed betyr mindre mønsterdybde altså mindre motstand og dermed raskere dekk. De fleste sykkeldekk for Freestyle BMX har en stor mønsterdybde for å gi rytterne et solid og godt grep.

Lufttrykk - hvor høyt skal det være på mine BMX Dekk?

Så du lurer kanskje på hvor mye luft som skal fylles på dine BMX Dekk? Vi anbefaler at du tar en kikk på anbefalt PSI for dine sykkeldekk - noe som i de fleste tilfeller er oppført på sidene av selve hjulet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser