×
Meny

Deler til Waveboards

En hel verden av Waveboard tilbehør

I denne kategorien finner du alt du trenger for å holde waveboardet ditt i toppform. Fra reservedeler som spacere, bolter til større waveboard deler som hjul og gripe tape. Vi har til og med kjegler slik at du kan trene din carving teknikk.

Hold ditt Waveboard i livet

Selv om wave board hjul ikke blir slitt ned så fort som skateboard hjul, må du skifte dem en gang i mellom. Et nytt par waveboard hjul gir deg en mer behagelig tur. I vårt utvalg av hjul finner du standard reservehjul, men du finner også blinkende hjul med LED-lys som lyser når du kjører. Vi har hjul fra merker som Flexsurfing og Streetsurfing.

Bær din Waveboard med stil

Hvis du reiser over lengre avstander, er en waveboard bag en fin måte å transportere waveboardet på. Waveboard bagen er spesialdesignet for waveboards og kommer med en stropp, slik at du kan bære ditt brett mens du har hendene fri.

Skil deg ut fra massen med en kul grip tape.

Trenger du et nytt stykke grip tape eller kanskje du bare ønsker å tilpasse brettet ditt? Vi har noen flotte og kule grip tapes - Fra fantastiske rutete design til kule graffiti-oppsett, vi har det hele. Pass på å kontrollere at grip tapen passer til din spesifikke modell av waveboard.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser