×
Meny

Kulelagre og avstandsstykker til Aggressive Skøyter

  Filter
Merker
Kulelager presisjon
Lager type
Lubricant

Godt å vite

Kulelager til aggressive inlines - tricks og grinds

Kulelagerne på aggressive inline rulleskøyter sitter innen i hjulet, og det er dem, som gjør det mulig for hjulet at rotere. Kulelagerne fås i forskjellige former og stilarter, og de har stor indflydelse på, hvordan dine aggressive inlines føles. Da grinds og hopp er en central del av aggressive skating, er kulelagerne nødt til at være enormt solide. Selv de mest holdbare kulelager vil bli ødelagte med tiden.

Kulelager til rulleskøyter måles som regel på ABEC-skalaen, som angiver kuglelejets effektivitet. Hvis et kulelager ikke er klassificeret efter ABEC-skalaen, er det dog ikke ensbetydende med, at kulelaget er dårligt. Hvis du gjerne vil have et mer detaljeret indblik i ABEC-systemet og andre måter at angive kvaliteten av kulelager, kan du ta et kig på vores guide til kjøp av kulelager.

Hvordan tager man kulelagerne ut av hjulene på aggressive inlines?

For at tage kulelagerne ut, må du bruke en unbrakonøgle eller et skate-tool, som er designet til rulleskøyter. Først må du skrue hjulene av din frame.

Dernæst må du fjerne spacerne. Hvis du har floating spacers, må du sætte ditt skate-tool halvvejs inn i kulelaget og trykke spaceren forsigtigt ut, mens du roterer hjulet. Med en long sleeve spacer kan du ramme kanten av spaceren med ditt skate-tool og skubbe lejet ut på den annen side.

For at installere de nye kulelager må du blot skubbe det ene leje inn og derefter sætte din spacer på plass. Til sist lukker du av med det annet kulelager. Processen er den samme uansett hvilken type spacer, du bruker.

Hvis du gjerne vil opgradere dine spacere, kan du gå på opdagelse i vores utvalg av spacere til speed skates.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser