×
MENY

Barneskøyter

  Filter
Merker
Skostørrelse
Støvel type
Støvel materiale
Innerstøvel detaljer

Godt å vite

Her finner du vårt utvalg av barneskøyter. Barneskøyter, som skøyter for voksne, er tilgjengelig for de fleste formål, og vi har både barneskøyter for gutter og jenter i vårt sortiment.

Skøyter til barn - nybegynnermodell

Det er noen modeller som er laget for svært små barn. Disse skøytene for barn kan monteres på utsiden av barnets støvler, slik at barnet kan skate med hennes favoritt støvler og slippe en skøytestøvel som trenger å gås inn før den er behagelig å ha på. Skøyter til små barn har to blader pr. skøyte for bedre balanse og kontroll. Dessuten har de en ekstra bred overflate for å gi stabilitet. Denne type skøyte er laget for små barn som skal gå på skøyter for første gang.

Skøyter til eldre barn

De andre barneskøyter i denne kategorien minner mer om voksen skøyter i utseende og funksjon. Ofte er linjen mellom barn og voksen skøyter forskjellig, fordi mange av skøyter er tilgjengelig i små og store størrelser, og derfor, i hovedsak er det samme skøyte, den eneste forskjellen er størrelsen. Skøytene er tilgjengelig med stålrammer. Mange har også et enket lukkesystem med hukommelse, som "husker" hvor langt støvelen ble fastspent sist barne hadde det på.

Selv om mange av skøytene er identiske med voksen modellene, er det også noen justerbare skøyter for barn, utviklet med en funksjon som de kan justeres ikke bare én, men flere størrelser. På denne måten kan disse skøytene for barn brukes flere sesonger uten at barnet vokser ut av dem.

Husk, vi sender gratis en annen størrelse barneskøyter hvis du ønsker det! Få hjelp til å velge riktig modell og størrelse ved å lese om å Kjøpe skøyter