×
Meny

Skøyter til barn

  Filter
Merker
Skostørrelse
Størrelsesjusterbare støvler
Støvel type

Godt å vite

Skøyter Barn = timer, dager, uker med gøy!

Her finner du vårt utvalg av skøyter til barn. Men dette er også kategorien hvor du finner justerbare skøyter, og skøyter for småbarn, samt et bredt utvalg med spesfikke skøyter for gutter, og for jenter. Enkelte av disse barneskøytene egner seg også for ishockeyspill - andre er formålslaget kun for gøy, fritidsbruk og mosjonering.

Skøyter til barn - også for de aller yngste

Vi har også noen modeller som er laget for de aller yngste barna. Disse skøytene kan monteres direkte på utsiden av barnas støvler, dermed vil barn kunne gå på skøyter med deres favorittsko, istedenfor et eget skøytepar som ærlig talt, krever litt tid "å gå inn" før de er komfortable å ha på seg.

Skøyter til små barn har vanligvis to skøyteblad per skøyte/sko for bedre balanse og kontroll. Dessuten har de en ekstra bred overflate for å gi bedre stabilitet. Denne type skøyte er formålslaget for små barn som skal lære å gå på skøyter for første gang.

Skøyter til eldre barn, jenter og gutter

De andre barneskøytene under denne kategorien minner mer om skøyter for voksne mht. både design og funksjoner. Ofte ligger den eneste forskjellen i størrelsen, altså samme skøyter - bare i en nedskalert versjon. Skøytene er tilgjengelige med skøyteblad laget fra stål. Mange av skøytene har et smart og enkelt lukkesystem som "husker" hvor stramt støvlene var festet sist gang barnet hadde dem på seg.

Flere skøyter til barn er justerbare størrelsen, ikke bare 1 størrelse - men flere størrelser. Og takket være denne funksjonen, vil barn kunne nyte skøytene over flere sesonger og ikke vokse ut av dem allerede etter én sesong.

Sjekk ut vår Guide til kjøp av skøyter for gode tips til hvordan man velger rett størrelse og modell.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser