×
Meny

Rulleskisko til skøyting

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Kompatible bindinger

Kun rulleskisko for skøyting - eller også noe annet?

Rulleskisko til skøyting deler mange likeheter med langrennsstøvler - som f.eks. en høy og stiv cuff for bedre ankelstøtte, samt en stiv såle for optimale kraftoverføringer. Så hvis du allerede har et par langrensstøvler for skøyting, kan du fortsette å bruke disse også til rulleski.

Men når det er sagt, under varmere værforhold, kan langrennsstøvler imidlertid være veldig ubehagelige pga. av deres tykke og varme isolasjon. Så rulleskisko er langt bedre egnet for varmere værforhold - da er laget for godt ventilerte materialer. I tillegg til dette, er også noen av disse modellene åpne i ankelområdet for å ytterligere forbedre luftingen av føttene under intense rulleskiturer på sommerdagene.

Velg av rulleskisko for skøyting - velg riktig modell

Når du skal kjøpe rulleskisko til skøyting, er det aller viktigste at passformen er perfekt. Dette er helt avgjørende for å unngå at føttene sklir inni skoene og skaper gnagsår og vannblemmer. Generelt sett, vil størrelsen på dine rulleskisko være lik størrelsen du bruker i andre sportssko. Men vi anbefaler allikevel alltid å sjekke våre størrelsesguider for veiledning til den optimale passformen for nettopp deg.

En annen viktig faktor å vurdere er det kompatible bindingsystemet. Sørg for at du velger rulleskisko som samsvarer med bindingsystemet til selve rulleskiene.

Hvis du leter etter mer informasjon om skisko og deres forskjeller, anbefaler vi at du tar en titt på vår guide for kjøp av langrennsstøvler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser