×
Meny

Tilbehør

Finn alt du trenger til sparkesykkelen her

Hvis du har havnet på denne siden her med justerbart tilbehør til sparkesykler, da er du mest sannsynlig på utkikk etter reservebolter, reflekslys til sparkesykler for barn eller kanskje et nytt bremsesystem? Dette, og mye annet er hva du kan finne her under denne kategorien. Hvis du er i tvil om f.eks. deler som vil kunne passe sammen -eller ikke, da er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice - så skal nok vi få hjulpet deg.

Vi har et godt utvalg av forskjellige reflekslys som har blitt spesialdesignet til å kunne passe alle typer sparkesykler. I noen land blir sparkesykler, skateboard og rulleskøyter også ansett som fotgjengere, derfor er det heller ingen lover og regler som krever at du bruker reflekslys selv om du skater etter mørkets frembrudd. Uansett hvilke lover og regler som gjelder i landet som du befinner deg i, så anbefaler vi på det sterkeste her i SkatePro at du bruker reflekslys både foran -og bak på sparkesykkelen. Dette er for din egen -og andres sikkerhet, det samme prinsippet gjelder alle slags former for fremkomstmidler. Reflekslys hører garantert hjemme her under denne kategorien med viktig tilbehør til sparkesykler.

Bolter og aksler under denne kategorien er universelle, dermed vil de kunne passe til alle sparkesykkelmerker. Som med alt i denne verden så vil før eller siden ting og tang trenge vedlikehold, noe som betyr at du må skifte ut deler. Når denne tiden kommer til deg og sparkesykkelen, da anbefaler vi på det sterkeste at skifter ut bolter og aksler, både foran -og bak. Dette er fordi at det bare vil bare være et spørsmål om tid før de gamle gjenstående delene også ryker.

Under denne kategorien så vil du også finne den veldig eksotiske Scoot n Pull Mill. Denne er veldig populær blant de yngste barna. Selv om dette er lavprisutstyr, så er den fortsatt veldig dekorativ og pen som garantert vil skape oppmerksomhet når du cruiser rundt i byen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser