MENY
×

Såler

  Filter
Merker
Størrelse
Skostørrelse

Et par innleggssåler handler om komfort og tar vare på føttene dine

Har du noen gang opplevd ømme føtter eller kanskje blærer etter en lang dag på ski eller kanskje etter en lang arbeidsdag, hvor du har gått mange mil. Bli kvitt disse irriterende bivirkningene + få god komfort med et par kvalitets innleggssåler.

I denne kategorien finner du også innleggssåler, som er laget for å holde føttene varme. Disse innleggssålene er laget for å holde føttene varme og tørre når du er ute på ski eller snowboard. Videre lar en unik støpemetode at innersålen tilpasser seg til fotformen din gjennom varmeforming.

Uansett hvilken type innleggssåle du trenger, kan du være sikker på å finne den her. Vi har innersåler til både personer med forskjellige fot former og med høye buer og flate buer.

Hold innersålene i toppform.

Mann trenger ikke å si det men innleggssåler blir slitt ut over tid, men vi har noen få råd, som holder dem friske i litt lengre tid.

  • Etter en lang dag med vandring eller ski, er det en god ide å lufte innsålene dine. Dine føtter blir svette, så gjør deg selv en tjeneste og luft innersålene en gang imellom. På den måten tillater du at fuktigheten som er fanget mellom innersålen og skoen å fordampe.
  • Innersålene dine må kanskje vaskes en gang imellom. Hvis du bestemmer deg for å vaske dem, anbefaler vi at du vasker dem med et mildt vaskemiddel eller sportsmiddel og la dem tørke i luften før du legger dem tilbake i skoene dine.

Et generelt råd er å se på innersålene en gang imellom for å sjekke om de "råtner". En tommelfingerregel er at hvis du bruker innleggssåler daglig, varer innleggssålen i omtrent et år før de trenger erstatning.