×
Meny

Såler

  Filter
Skostørrelse

Skateboard Såler - ta vare på føttene

Har du noen gang opplevd ømme føtter eller gnagsår etter en lang dag med skateboarding - eller eventuelt etter en lang arbeidsdag, hvor du lagt ned mange kilometer gjennom dagen? Bli kvitt disse irriterende bivirkningene + få en god komfort med et par høykvalitets innleggssåler.

Uansett hvilken type du trenger - vi har den her hos oss. Vi har såler for folk med all slags forskjellige former på føttene der ute, samt både for høy eller lav bue.

Hva gir deg hva som trengs? - Skateboard Såler

Det er selvsagt ikke mulig å forhindre at før eller siden, så vil dine innleggsåler slites ut - men vi har et par tips til deg her som kan utsette dette lengst mulig.

  • Etter en lang dag med skating, er det smart å lufte dine såler. Føttene blir jo svette, så du gjør deg selv en tjeneste med å lufte innersålene en gang i blant. Når du gjør dette, vil fuktigheten som er fanget mellom innersålen og skoen fordampes bort.
  • Dine såler må nok kanskje også vaskes en gang i blant. Hvis du bestemmer deg for å vaske dem, anbefaler vi at du vasker dem med et mildt vaskemiddel formålslaget for sport - og la dem lufttørkes før du setter dem tilbake i skoene igjen.

En annen anbefaling er å sjekke av og til om sålene begynner å "råtne". En god tommelfingerregel er at hvis du bruker sålene daglig, vil deres levetid være på ca. 1 år.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser