×
Meny

Redningsvester

Redningsvest - holder hodet høyt over vannet

Ettersom du endte opp i denne kategorien, så er du mest sannsynlig en person som tar sikkerheten på alvor for deg selv og/eller dine kjære. Sikkerheten på vannet er ekstremt viktig. Det å ha på seg en ordentlig redningsvest eller ikke, kan være forskjellen på liv eller død.

I motsetning til en (Oppdriftsvest) Buoyancy Vest eller en Impact Vest, er at redningsvesten er designet til å holde deg flytende over vannet, selv om man f.eks. skulle være bevisstløs. Så når det kommer til de forskjellige redningsvestene markedet har å by på, er det livsviktig at du vet at den er både trygg og sikker å bruke.

En redningsvest av høy kvalitet vil ha to luftkamre, som vanligvis er dekket av nylon. Noen modeller har kun ett luftkammer, men redningsvester med to luftkamre anbefales.

Én av de største forskjellene mellom en redningsvest og en standard personlig flytende vest, er selve kragene. De fleste redningsvester her hos oss har en krage med støttende effekt, som holder hodet høyt over vannet.

Enkelt folk velger en oppblåsbar redningsvest

For å bruke en oppblåsbar redningsvest, må du være minst 16 år gammel. Vi anbefaler også at du bare velger denne type redningvest - hvis du er svømmedyktig, spesielt hvis du velger en modell som ikke aktiveres automatisk i kontakt med vannet.

Det er bevist at hvis foreldrene ikke bruker redningsvest, så er det også stor sjanse for at heller ikke barna vil bruke det. Så en av de beste måtene å få barnet til å bruke en redningsvest på, er du også selv bruker en.

En redningsvest MÅ være sertifisert

Alle produkter under denne kategorien, er ISO12402-4 Godkjent.

100N -redningsvestene du finner her i denne kategorien, egner seg for kystområder. Dette er alle vester som imøtekommer minstekravene for redningsvester, noe som resulterer i at brukeren får minst 10 kg med oppdrift (buoyancy). 100N-produkter er passende for vannidretter, midt i blinken for deg som driver med f.eks. kajakk, vannski og kano - dette er i tillegg redningsvester som kan brukes av både voksne og barn.

Fordelene med en 100N Redningsvest, er at den veldig lettvektet og tilbyr strålende bevegelsesfrihet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser