×
Meny

Redningsvester

Redningsvester som holder hodet over vannet

Forskjellig fra en flytevest eller en impact vest, er at redningsvesten er designet for å holde deg flytende og viktigst av alt, holde hodet over vannet. Designet og hodestøttefunksjonen gjør at uansett hvordan du faller i vannet, vil vesten flyte slik at hodet kommer riktig vei. Så når det kommer til de forskjellige sikkerhetsvestene, er redningsvester det sikreste personlige flyteutstyrene (PFD).

Redningsvester må være sertifisert

Vester som har en 100N sertifiseringsetikett er kystvaktgodkjent etter streng testing. 100N refererer til mengden oppdrift som er gitt, som i dette tilfellet er minimum 10kg. Jo høyere "N"-tallet, jo mer oppdrift vil vesten ha. Redningsvester for voksne eller spedbarnsredningsvester bør ha samme sertifisering og dette kan sees i produktspesifikasjonene.

Flytesvester er en annen type PFD, men de er ikke spesielt designet for å holde hodet over vann og gir ikke så mye oppdrift. De er flotte for mange vannsporter som paddleboarding og vannski hvor du trenger litt ekstra bevegelsesfrihet for armene. Gå over til Flytevester for å se samlingen vår.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser