×
Meny

Verktøy - Cruiser Skateboards

Hvordan vedligeholder man et cruiserboard?

Det er kanskje ikke den sjoveste opgave, men det er viktig at vedlikeholde sit cruiserboard, hvis det må bli ved med at være godt. For at passe godt på sit cruiserboard må man unngå at skate, når det regner, og det er også en god idé at rense sit griptape en gang imellom. Samtidig er som en masse justeringer og opgraderinger, som kan betyde, at ditt board holder lengre. I denne kategori finner du et utvalg av verktøy, som er nyttigt, hvis du gjerne vil vedlikeholde ditt setup.

Små justeringer av dine trucker kan gjøre en stor forskjell på, hva du får ut av ditt board. Det anbefales at have stramme trucker, hvis du gjerne vil skate med høy fart, eller bare gjerne vil have et stabilt setup. Hvis du derimot har mer fokus på at gjøre skarpe sving og cruise, er det bedre at skate med løse trucker. For at løsne eller stramme dine trucker, må du bare dreje den mutter, som sitter på din kingpin.

Et cruiserboard skate tool er helt klart en stor hjelp, når du må justere dine trucker og hjul. Det er et praktisk multiverktøy, som både består av unbrakonøgle, svensknøgler og en thread cutter til at restaurere slidte gjenger.

Hvis du gjerne vil friske ditt cruiser deck opp, kan du også gå på opdagelse i vores utvalg av cruiserboard merchandise.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser