Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sokker

  Filter
Merker
Skostørrelse

Hvilke sokker er best til rulleskøyteløp?

Ved at bruke rulleskøjtestrømper kan du lett øge komforten, når du skater. De beste sokker til skating maksimerer din komfort og gjør, at du i høyere grad kan nyde, at stå på rulleskøyter. Sokkerne er designet specifikt til rulleskøyteløp, og de har polstring, som mindsker risikoen for vabler og ømme føtter.

Utover komforten er rulleskøjtesokker gjort til at være åndbare og at absorbere fukt. Hvis du ikke bruker ordentlige skaterstrømper, er som større risiko for, at sveden blir inde i støvelen, hvilket kan medføre dårlig lukt. Da rulleskøyteløp er en mye intensiv sport, anbefales det, at du skifter dine sokker regelmæssigt.

Sørg for at få sokker i den rette størrelse

Det virker indlysende, men et par sokker i den rette størrelse kan have stor indflydelse på, hvordan det føles at stå rulleskøyter. Det er viktig, at dine sokker når opp over kanten på dine rulleskøyter, så du unngår at støvelen irriterer ditt skinneben. Det er også grunden til, at mange skatere velger at have knæhøje sokker på. Sørg alltid for at sokkerne ikke er for store, da det kan betyde, at de vil krølle og glide rundt inde i støvelen.

Du kan også bruke indlægssåler til rulleskøyter for at oppnå bedre komfort i dine rulleskøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser