Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Komplette Longboards

  Filter
Merker
Deck lengde
Truck type
Kjøre Stil
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Et komplett longboard = Et utmerket valg

Uansett om du er helt ny innen longboarding eller en viderekommende skater - et komplett longboard er alltid et fantastisk godt valg.

Så hva er fordelene ved å velge et komplett longboard, istedenfor at du selv skaffer alle delene og skrur dem sammen? Vel, faktisk så er det ganske mange fordeler og grunner til det.

For det første vil et komplett longboard garantere at du får et setup der alle komponenter passer sammen. I tillegg må det også nevnes at på et komplett longboard har den aktuelle produsenten hensiktsmessig satt sammen et setup med et et spesifikt formål. Dermed får du ikke et setup som føles rart og usymmetrisk.

For det andre, et komplett longboard er enkelt og greit - vel, klar for bruk så fort du har åpnet boksen den kom i!

Til slutt må vi også nevne at komplette longboards selges til en god prislapp. Når produsentene samler sammen alle komponenter i samme slengen, kan dem også kutte i prisene - uten at dette går på bekostning av kvaliteten, som forøvrig er like god som på et skreddersydd setup.

Longboards til cruising, triks, downhill og transport

Det finnes mange forskjellige former på longboards der ute på markedet, alle og enhver laget for spesifikke formål. Generelt dreier det seg om følgende typer:

Cruiser longboards

Cruiser Longboards er trolig den type longboard du først tenker på når det gjelder longboards, spesielt brett med den såkalte pintail. Dette er longboards som er veldig livlige å kjøre på, og som navnet hinter om, er de som skapt for deg som vil bare cruise rundt forbi og bare nyte omgivelsene. Cruiser Longboards er midt i blinken som et transportmiddel for å komme seg raskt fra A til B.

Carving longboards

Carving Longboards er designet for kraftig pumping. Med sine dynamiske svingeegenskaper er dette brett som nesten føles ut som snowboarding i snøen eller powersurfing oppå asfalten. Når du carver, pumpes brettet opp i en fart som er enkel å vedlikeholde. Dype S-formede lar deg kontrollere hastigheten din.

Dancer longboards

Dancer Longboards øker raskest i popularitet av alle grener innen longboarding. Her er hele greia og bevege seg i full stil. Dette er brettet for deg som virkelig ønsker å være kunstnerisk, fri og bare danse oppå ditt longboard mens du skater. Med et Dancer Longboard kan du altså bare være fri og slippe løs kreativiteten med dansetrinn som Cross Stepping, Walk The Plank, LookBack samt andre kunstneriske dansebevegelser du har i deg.

Freestyle longboards

Freestyle Longboards sitt hovedformål er å utføre triks. Så hvis du er på jakt etter et longboard som kan brukes til mer enn cruising og transport, da bør du gå for et Freestyle Longboard slik at du kan gjøre triks som manuals, hand spins og diverse hopp. Denne type longboard kommer som regel enten i form a top-mount eller drop-through..

Freestyle er også ofte kombinert med Dancer Longboarding hvor en eventuell kombinasjon av Cross Stepping, over til en Nose Manual, avsluttet med en Shove It - er en sikker vinner.

Freeride longboards

Freeride Longboards sikter seg inn på slides og triksing, både flatt og bratt. Freeride-brett minner altså svært om Downhill Longboards, men er derimot bygget noen hakk mer trikseorientert.

Den største forskjellen mellom freeride og freestyle longboards, er deres deck. Decks på Freeride Longboards er stivere og reagerer umiddelbart, siden de ikke har den samme spretten som decks på Freestyle Longboards har. Dette gjør dem dermed mer egnet for slides. I likhet med Freestyle, kommer også Freeride Longboards vanligvis med top-mount eller drop-through konstruksjonen. Men enkelte ganger, også som drop-down. Dvs. senket slik at tyngdepunktet holdes bedre og nærmere asfalten.

Downhill longboards

Downhill Longboards dreier seg om 3 ting; fart, fart og fart. Skapt for å kjøre fort i nedoverbakke, derfor navnet "downhill". Denne grenen innen longboarding er for deg som søker etter det optimale adrenalinkick, noe man fort kan få i bratte nedoverbakker (husk for all del og følge lokale trafikkregler for å unngå ulykker). Brett for downhill er også designet for å takle slides, noe som er superviktig innen downhill longboarding siden du ikke har andre bremser. Derfor er det din jobb å kjøre på med slides for å kunne kontrollere og redusere farten din.

Downhill er for erfarne skatere som allerede har mestret godt det grunnleggende av teknikk innen longboarding.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser