MENY
×

Komplette Longboards

  Filter
Farger
Merker
Deck lengde
Truck type
Kjøre Stil
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Et komplett longboard = Et utmerket valg

Uansett om du ny innen longboarding eller en viderekommende rytter. et komplett longboard er et fantastisk godt valg.

So hva er fordelene ved å velge et komplett longboard, istedenfor at du selv skaffer alle delene og skrur dem sammen? Vel, faktisk så er det mange fordeler og grunner til det.

For det første, så vil et komplett longboard garantere at du får et setup der alle deler passer sammen. Så må det også nevnes at på et komplett longboard så har produsenten bak satt sammen et setup med en spesiell hensikt -og formål. Dermed får du et setup som ikke føles rart og usymmetrisk.

For det andre, et komplett longboard er enkelt og greit - klar for bruk med en gang du har åpnet pakken!

Til slutt må vi også nevne at med et komplett longboard selges til en god pris. Når produsenten samler sammen alle deler i samme slengen, så kutter de på prisene. Allikevel så får du fortsatt samme kvalitet som du får på et skreddersydd setup.

Longboards til cruising, triks, downhill og transport

Det finnes mange forskjellige former for longboards, alle med deres egne individuelle fordeler og hensikter. Når man snakker om longboards, er det generelt 6 forskjellige typer:

Cruiser longboards

Cruiserboard er trolig den longboardtypen som du først kommer på i hodet når det generelt sett gjelder longboards. De er veldig livlige å kjøre på, og som navnet hinter om, så er de laget for å cruise rundt og bare nyte omgivelsene - de er altså ikke skapt for triks eller fart. Med cruiserlongboards så skyver du longboardet fremover og pumper deg igjennom omgivelsene. Disse longboardtypene er også et ypperlige å bruke som et transportmiddel for å komme seg raskt fra A til B.

Carving longboards

Carvinglongboards er designet for kraftig pumping. Med sin dynamiske svingeevne så føles denne longboardstilen nesten ut som et snowboard eller powersurfing på asfalten. Når du bruker carvinglongboardet så kan du pumpe det for å oppnå -og vedlikeholde farten. Eller så kan du også lage dype S-formede svinger for å bremse ned samt alltid ha kontroll på hvor fort du kjører.

Dancer longboards

Dancerlongboards handler om å bevege seg med stil. Dette longboardtypen du trenger hvis du virkelig ønsker å være kunstnerisk og danse på boardet mens du kjører. Med et dancerlongboard kan du også være fri og kreativ på longboardet med dansetrinn som Cross Stepping, Walk the Plank, LookBack og andre dansebevegelser som du har i deg.

Freestyle longboards

Formålet med freestyle-longboarding er å utføre triks. Så hvis du er på jakt etter et longboard som kan brukes til mer enn cruising og transport, da kan det være en fordel å velge et freestylelongboard slik at du kan legge til triks på dine rides - f.eks. manuals, hand spins og diverse hopp.

Freestyle er også ofte kombinert med dancerstilen der en eventuell serie med dansetrinn kunne begynne med at man utfører Cross Stepping og går over i en Nose Manual og runder av med en Shove It.

Freeride longboards

Innen freerideboarding så er målet å utføre slides og triks enten det er downhill eller på flater. Freeride minner veldig om downhill, men skiller seg ut med sine bedre trikseevner.

Den største forskjellen mellom freeride og freestyle longboards er selve decket. Freeridedecks er stivere og reagerer umiddelbart, siden de ikke har den samme spretten som freestyledecks har. Dette gjør dem dermed mer egnet til slides.

Downhill longboards

Longboardstilen som downhill handler om fart, fart og fart - dermed er dette absolutt det beste longboardet for deg som elsker fart - og ja, fart får man best ved å kjøre i en nedoverbakke så derfor heter dette longboardet "downhill". Denne stilen er for deg som søker etter det herlige adrenalinkicket, noe man kan få i bratte bakker ved å se hvor fort du kan kjøre (husk å følge lokale trafikkregler for å unngå ulykker). Downhillbrettene er også designet for å slides, noe som er veldig viktig innen denne longboardstilen siden man ikke egentlig har bremser. Derfor må du stadig utføre slides for å kontrollere og redusere farten din.

Downhill er for erfarne ryttere som allerede har mestret de grunnleggende teknikkene innen longboarding.