×
Meny

Wirelås og Kjedelås

Med en BMX lås kan du passe godt på din sykkel

Du har sikkert brugt riktig mange penger på din BMX, og derfor har du også god grund til at ønske deg en god lås, så du kan stille cyklen fra deg uten at være bekymret. Som finnes forskjellige låse, som byder på forskjellige grader av sikkerhet. Wire, kabel og kædelåse er lette at have med sig, og de er idéelle, hvis du bare må låse din sykkel i kortere tid.

En mer sikker mulighet er at bruke en bøjlelås (også kjent som shield lock, D-lock eller U-lock). De er som regel gjort av stål, som det nesten er umuligt at save eller skære igennem. Hvis du har tænkt deg at efterlade din sykkel utenfor om natten, så er en bøjlelås klart det mest optimale valg.

Hvordan låser man en BMX sykkel?

Den sikreste måte at låse sin sykkel på, er at sørge for at låsen går igennem baghjulet og stellet samtidig med, at den også låses fast til en lygtepæl eller et cykelstativ. Selvfølgelig afhænger det av, hvilken type lås, du har. Hvis din lås ikke er særligt stor, er det kanskje kun mulig at sætte den omkring enten hjulet eller stellet.

Husk at det er viktig at gjøre det ordentligt! Hvis din sykkel ikke er låst ordentligt, er det fortsatt mulig at stjæle den.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser