×
Meny

Skistaver

  Filter
Farger
Merker
Lengde

Godt å vite

Skistaver - viktig for balansen

Skistaver hjelper deg med å bevege deg fremover på flatt terreng og bidrar til bedre balanse. I enden av skistaven som er senket ned i snøen, finner man vanligvis en trinse av plast som hindrer alpinstavene fra å synke helt ned i snøen.

Aluminium skistaver

Alpinstaver laget fra aluminium er en god og billig løsning. Denne type skistaver har vært de mest vanlige blant skifolket i mangfoldige år.

KOMPOSITT skistaver

Materialet som brukes for å lage komposittstaver, er en fiberblanding - noe som gjør dem meget lette og fleksible. Denne type skistaver har stadig blitt mer og mer populære. Disse alpinstavene er også svært komfortable å kjøre med ettersom de har veldig gode svingegenskaper.

Karbon skistaver

Hvis du vil ha høykvalitets alpinstaver fra aller øverste hylle, da er staver laget fra karbon et enestående valg. Dette er virkelig høytytende skistaver - midt i blinken for det seriøse skifolk.

Hvor lange skal skistaver være?

Alpinstavene har akkurat den rette lengden hvis underarmene er vannrette når du setter stavene i snøen rett ved siden av deg. Hvis du ikke finner den helt rette lengden, er det bedre hvis skistavene er litt for korte enn litt for lange. Hvis du kjører mye i parken, kan det være en god idé å kjøpe skistaver som er 10-20 cm kortere enn vanlig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser