×
Meny

Skate Bukser

  Filter
Merker
Størrelse

Skater bukser: Et slitesterkt og komfortabelt valg

Skater bukser, Skater shorts og chinos er avgjørende i hver skaters garderobe. Når du er ute og trener dine ferdigheter, kommer du til å falle, så hvorfor ikke bruke Skater busker (eller skater shorts) som er holdbare nok til å gi litt beskyttelse mot betong, tre og asfalt. På denne siden finner du vårt utvalg av jeans, chinos og joggebukser.

Sammenlignet med bukser du kjøper i en "normal butikk", finner du skatebukser, chinos og skate shorts i denne kategorien, spesielt designet for å gi deg best mulig passform, slik at du kan vri, snu og poppe triks uten problemer .

Vi vet at livet for et par skaterbukser eller shorts kan være vanskelig. Derfor er alle skate bukser, chinos og skate shorts i denne kategorien nøye utvalgt av oss, for å gi deg maksimal holdbarhet.

En motefavoritt

Selv om skate bukser, chinos og skate shorts er designet av skatere, er de ikke bare reservert for skateboardere, rulleskøyter og sparkesykkel lenger. Mote verden har brakt skate klær og streetwear inn i den vanlige mote for lenge siden. Skate bukser og shorts har blitt et must i mange garderober, på grunn av dristig design og komfortabel passform. Buksene, chinos og shorts er ikke bare egnet for et uformelt urbant utseende, men kan også brukes til å skape et mer formelt utseende.

Vi har skatebukser, skate shorts og chinos fra sterke og klassiske merker, som Dickies, Element, Globe og Quicksilver.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser