Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Bukser

  Filter
Merker
Størrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Skate Bukse - Hva er egentlig det?

Skate Bukse & Skate Shorts er noe som vanligvis brukes av skatere for å gjøre skating enklere. Skatebukser kan dele inn i 2 kategorier - slim & loose (slank & løs).

Slim skatejeans og bukser er laget for å passe tett i midjen og stramme langs beina, leggene og anklene. De har lavere sjanse for å bli fanget på rails (rekkverk) enn løse bukser, noe som reduserer sjansen for å falle.

Løse skaterbukser henger lavt i livet og har massevis av plass rundt beina. Fordelen til denne buksetypen over deres slim bukser er at de er lettere å bevege seg i.

Hva er de beste buksene for skateboarding?

Det beste man kan få av bukser eller shorts til skating, passer komfortabelt, er slitesterke, og solide nok til å gi deg beskyttelse mot underlaget i tilfelle du faller. Selv om jeans er mest populært, er tykk bomull som canvas eller herringbone også et glimrende valg - takket være stoffets holdbarhet og pusteegenskaper.

Hvordan brukes skatebukser?

Rette ben med hemmer strammet et par centimeter over ankelen. Dette er den generelle tommelfingerregelen ved bruk av slim-skatebukser. Løse bukser passer kanskje bedre med et belte på. Man vil jo helst ikke risikere å miste buksene mens man cruiser rundt i byen eller utfører triks.

Husk at skatebukser og shorts er ikke laget eksklusivt for bare skatere. Merker som produserer skateklær er nemlig svært velkjente for sin høye kvalitet samt stilfulle og moderne designs utenfor skatemiljøet også. I tillegg har holder disse produktene svært høyt komfortnivå, noe som gir et kult relax look som ikke-skatere folket også digger.

Interessert i å oppgradere garderoben din med stilige klær? Sjekk ut vårt produktutvalg av Skateklær & Streetwear.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser