×
Meny

Rulleski Hjul

  Filter
Merker
Rulleski Type
Hjul Hastighet
Hjuldiameter
Hjulbredde

Godt å vite

Det finnes to typer rulleskihjul

Under denne kategorien finner du et stort utvalg av fendere og hjul til rulleski. Rulleskihjulene skiller seg ganske mye ut fra andre rulleskøytehjul som du finner i vår hjulkategori.

Noe du bør vurdere først ved kjøp av hjul til rulleskiene, er stilen du praktiserer. Det finnes 2 stiler innen rulleski:

  • Klassisk stil - hvor du beveger beina i en parallell bevegelse.
  • Skøytestil - hvor du beveger beina på en lignende måte som om hvis du gikk på rulleskøyter, dvs. at du plassere føttene i en fiskebeinstilling.

Rulleskihjul for klassisk stil er brede, laget for å rulle i midten av hjulet. Rulleskihjul for skøytestil er derimot smalere, designet på slik måte at de gir et mer smooth flyt i dine overganger fra side til side.

Du trenger forskjellige rulleskihjul foran og bak

I motsetning til hjul for vanlige rulleskøyter, så trenger du kun 2 hjul per rulleski. Dette resulterer i et perfekt setup som virkelig imiterer følelsen av å gå med vanlige langrennsski.

En annen ting som er viktig ved kjøp av hjul til rulleskiene er hva slag terreng du skal bruke dem på. Skal du f.eks. kjøre på grusveier, da bør du velge myke rulleskihjul. Dette vil gi deg et langt mer komfortabelt ride, i tillegg til et mye bedre grep. Men hvis du kun skal bruke rulleskiene og hjulene oppå asfalten, da vil harde hjul være et smart trekk. Mer hardhet på rulleskihjulene betyr mindre friksjon oppå asfalten, noe man etter hvert vil spare ganske godt med krefter på.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser