×
Meny

Riser Pads

Godt å vite

Unngå wheelbites med surfskate risers

Hvis du gjerne vil have et setup, som gir deg følelsen av at surfe, er det viktig, at du kan lene deg riktig mye til siderne, når du kjører. Hvis du oplever, at ditt deck kommer i kontakt med hjulene, når du læner deg ut til siderne, kan det være en god idé at skaffe noen høyere surfskate riser pads.

Risers er noen firkantede stykker i gummi eller plastikk, som monteres imellom trucksne og decket. De øger avstanden mellom hjulene og decket, og man kan få dem i forskjellige størrelser alt efter behov.

Riser pads er en prisvenlig og lett metode til at unngå unødvendige styrt og unødvendig slitage av decket. De risers man bruker til surfskates, fungerer også på skateboards og longboards, så det kan lett være, at du allerede har noen risers liggende, som kan fungere på ditt surfskate. Hvis du er usikker på om dine bolter er lange nok, kan du lære mer i vores guide til kjøp av skateboard-bolter og risers.

Hvis du skater på ujævne underlag som fx fortove, kan det også være, at du må bruke noen shock pads. De gir ekstra høyde til ditt setup samtidig med at de dæmper vibrationer.

Sørg alltid for at have det rette surfskate verktøy, hvis du må foretage ændringer på ditt setup.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser