×
Meny

Penny board hjul / Cruiser board hjul

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Hjulhardhet
Hjulbredde
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Penny board hjul & Cruiser board hjul: Nøkkelen til er behagelig tur

Dine cruiserboard hjul eller Penny board hjul er noen av de viktigste delene for å skape en god kjøre opplevelse. I vårt brede utvalg av Penny board hjul, cruiserboards hjul for både vinyl brett og cruiser boards av tre, finner du ulike hjul i forskjellige størrelser, farger og holdbarhets nivåer.


Penny boards hjul og cruiser longboard hjul er større og mykere enn hjul for tradisjonelle skateboard og gir en mer behagelig tur på hardt eller grovt terreng. Videre gir større diameteren høyere hastighet, og den mykere uretanen gir et bedre grep. Begge er gunstige for cruiser-stilen.

Få den riktige formen på Penny board hjulet

Formen på hjulet avgjør graden av grep du får imellom brettet og veien. Når du cruiser på ditt cruiserbrett eller Pennyboard vil du ha en kvadratisk lip formet hjul, noe som gir maksimalt grep grunnet den brede kontakten på veien. Og fordi hjulet er så bredt så har det en mindre tendens til skli ut.

Cruiser hjul: Hardt nok for gata?

En annen ting å vurdere, når du kjøper et cruiser skateboard, et Penny board eller et mini skateboard er hardheten til hjulene. Hjulhardheten måles med durometer skalaen. Durometer skalaen får fra 1A-100A som er de hardeste hjulene du kan få.

Vi anbefaler deg at du kjøper hjul som ligger et sted mellom 77A - 87A. Hjul i dette intervalet er myke hjul som fungerer bra for grove overflater som asfalt eller betong overflater. Videre så gir de et godt grep og ruller over sprekker i asfalten og små stener og grus uten noen problemer.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser