MENY
×

Rulleskøyter til barn (fra 3 år)

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter
Støveltype
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Rulleskøyter Barn

Rulleskøyter til barn er en kategori som dekker retro rulleskøyter for både gutter og jenter. Retro skøyter er spesielt egnet for små barn fordi hjulets montering gjør at barnet lett kan holde balansen - selv ved lav hastighet. Noen av modellene er svært barnevennlig da de har:

  • praktisk lukkesystem, slik at barnet selv kan ta av og på støvelen
  • avtagbar og vaskbar innerstøvel
  • kulelager som gjør at hjulene kjører saktere og dermed gir bedre kontroll over rulleskøytene

Andre er mer som voksen modeller i utseende og funksjon.

Hvilke rulleskøyter for barn bør jeg velge?

Typisk vil det være slik at barnerulleskøyter som koster mellom 500 kr - 1000 kr. er gode begynner skøyter, som kan brukes til trening og lek. Likevel henger kvaliteten ikke alltid sammen med prisen. For å sikre at du har et stort utvalg av skøyter å velge mellom, har vi modeller i mange typer og prisklasser. I den rimelige enden, har vi skøyter som er dedisert leketøys rulleskøyter. Selv om de kan være utmerket for små barn, kan du ikke forvente høy kvalitet eller spesielle features ved denne type rulleskøyter. De dyrere modellene, inkluderer modeller fra Rio og Roces, som er svært lik voksenmodellene. Vi vil alltid prøve å sørge for at du får rulleskøyter i god kvalitet. For mer informasjon, se vår guide Kjøp av rulleskøyter.

Valg av størrelse?

Mange barneskøyter er små i størrelsen, derfor kan det være en god idé å velge en rulleskøyte som er en eller to størrelser større enn barnets sko størrelse. Ikke glem å lese beskrivelsen av skøyten du velger, da det vanligvis informerer om den valgte modellen er små eller store i størrelsen. En praktisk funksjon i flere av barna rulleskøyter er at de er justerbare, og at de derfor kan vokse med barnet.