×
MENY

Rulleskøyter til barn (fra 3 år)

  Filter
Skostørrelse

Godt å vite

Rulleskøyter for Barn

Rulleskøyter for barn er en kategori som dekker retro-rulleskøyter for både gutter og jenter. Retro-skøyter egner seg spesielt godt for små barn fordi hjulets montering gjør at barnet lett kan holde balansen - selv ved lav fart. Noen av modellene er svært barnevennlig siden de har:

  • Praktisk lukkesystem, slik at barnet selv kan enkelt ta på / ta av støvlene
  • Avtagbare og vaskbare innerstøvler
  • Justerbare støvler

De andre er mer som voksenmodellene i både utseende og funksjon.

Hvilke rulleskøyter for barn bør jeg velge?

Vanligvis er det slik at barnerulleskøyter til en middels pris egner godt for nybegynnere - for bruk til diverse trening og lek. Kvaliteten og prisen går nemlig ikke alltid hånd i hånd her. For å sikre at du har et stort utvalg av skøyter å velge mellom, så har vi mange forskjellige modeller som alle varierer i kvalitet og pris. I den lavere prisklassen så har vi skøyter som er for bruk til lek og moro. Selv om de kan være utmerket for små barn, så kan du ikke forvente særlig høy kvalitet eller spesielle egenskaper ved disse type rulleskøyter. I den høyere prisklassen så har vi modeller fra Rio og Roces, disse er svært like voksenmodellene. Vi prøver alltid å ha rulleskøyter av god kvalitet og et rikt utvalg her hos oss. For mer informasjon, se vår guide: Kjøp av rulleskøyter.

Rulleskøyter til barn - Hvilken størrelse velger man?

Mange barneskøyter er små i størrelsen, derfor kan det være en god idé å velge en rulleskøyte som er en eller to størrelser større enn barnets normale skonummer. Ikke glem å lese beskrivelsen av de rulleskøytene du velger, da det vanligvis informeres der om den valgte modellen er små eller store i selve størrelsen. En praktisk egenskap som flere barne-rulleskøyter har - er at de er justerbare i størrelsen, og at de derfor kan vokse med barnet.