Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Rulleskøyter for barn (fra 3 år)

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Størrelsesjusterbare støvler
Nivå
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Rulleskøyter for Barn

Rulleskøyter for barn er en kategori som dekker retro-rulleskøyter for både gutter og jenter. Retro-skøyter egner seg spesielt godt for små barn fordi hjulets montering gjør at barnet lett kan holde balansen - selv ved lav fart. Noen av modellene er svært så barnevennlige ettersom de har:

  • Praktisk lukkesystem, slik at barnet selv kan enkelt ta på / ta av støvlene
  • Avtagbare og vaskbare innerstøvler
  • Justerbare støvler

De andre er mer som voksenmodellene både i utseende og egenskaper.

Rulleskøyter Barn - Hvordan velge rett skøytepar?

Vanligvis er det slik at barnerulleskøyter til en middels pris et godt egnet for nybegynnere - for bruk til diverse trening og lek. Kvalitet og pris går nemlig ikke alltid hånd i hånd her. For å sikre at du har et stort utvalg av skøyter å velge mellom, så har vi mange forskjellige modeller her som alle varierer i både kvalitet og pris. I den lavere prisklassen så har vi skøyter som er for bruk til lek og moro. Selv om de kan være utmerket for små barn, så kan du ikke forvente særlig høy kvalitet eller spesielle egenskaper med denne skøytetypen. I den høyere prisklassen har vi modeller fra Rio og Roces, disse er svært like voksenmodellene. Vi prøver alltid å ha rulleskøyter av god kvalitet og et rikt utvalg her hos oss. For mer informasjon, se vår guide: Kjøp av rulleskøyter.

Rulleskøyter til barn - Hvilken størrelse velger man?

Mange barneskøyter er små i størrelsen, derfor kan det være en god idé å velge rulleskøyter som er 1 til 2 størrelser høyere enn barnets normale skonummer. Ikke glem å lese beskrivelsen av de rulleskøytene du velger, da det vanligvis informeres der om den valgte modellen er små eller store i selve størrelsen. En praktisk egenskap som flere barne-rulleskøyter har - er at de er justerbare i størrelsen, og at de derfor kan vokse i takt med barnet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser