×
MENY

BMX pegs

  Filter
Merker
Aksel diameter
Peg lengde
Materiale

Godt å vite

Grind din vei til suksess med et par BMX pegs

BMX pegs er en viktig del av en Freestyle BMX. Tenk deg å gjøre en svak eller smith slip uten dem! BMX pegs brukes hovedsakelig til street og park. Dermed er de bare brukt til Freestyle BMX sykler. Du kan bruke BMX stunt pegs når du vil grinde kanter og rails. Du monterer BMX-stunt pegs på akslene på hjulene.

Stål vs plast! Hvilke BMX pegs skal jeg velge?

Stuntpegsene til BMX er tilgjengelig i denne kategorien er laget av stål eller plast. Stålpegs er perfekte for å kjøre street BMX, hvor du er grinder rails og kanter. Stålpegs er tunge og holdbare og kan ta mye misbruk.

De lette plast pegs brukes primært av park ryttere. De veier mindre, men er ikke like holdbare som stålpegs. På den annen side, er plast BMX pegs flotte for grinding på aluminium og andre materialer, der stål ikke glir så godt. Videre er plastikk BMX pegs enkle og billige å erstatte når de blir slitt eller når de går i stykker.

Ta vare på BMX pegsene dine

Her et lite tips for deg: Husk å rotere pegsene en gang iblandt, på den måten vil de vare lenger.

Hvis du grinder mye, bør du vurdere å få et par hub guards for å beskytte eiker fra å knekke. Sjekk ut vårt store utvalg av kvalitets BMX Hub Guards her.

Vær oppmerksom på at du trenger følgende verktøy for å montere de nye pegs dine!

  • Skralle.
  • 15 mm, 17 mm eller 19 mm dypt uttak og forlengelse.
  • 5 mm unbrakonøkkel