Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX Pegs

  Filter
Merker
Aksel diameter
Peg lengde
Materiale
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Grind din vei til suksess med et par BMX Pegs

BMX Pegs er en viktig del på en Freestyle BMX. Tenk deg å gjøre en en feeble eller smith grind uten pegs?! BMX Pegs brukes hovedsakelig til street og park. Så de brukes dermed altså bare på Freestyle BMX-sykler. Du kan bruke pegs til BMX når du vil gjøre grinds på fortauskanter og rails. Du monterer simpelthen dine BMX Pegs på hjulboltene.

Pegs BMX : Stål vs. Plast - Hva skal jeg velge?

BMX Pegs tilgjengelige under denne kategorien er laget fra enten stål eller plast. Pegs laget fra stål er perfekte for Street BMXing, hvor du grinder rails og fortauskanter. Denne type pegs er tunge og svært slitesterke, de kan med andre ord takle godt med juling.

Lettvektet pegs laget fra plast brukes hovedsakelig av park-ryttere. De veier mindre, men er ikke like slitesterke som pegs av stål. Men når det er sagt, er plast BMX Pegs midt i blinken for grinding på aluminium og andre materialer, der stål ikke glir like godt. Videre er denne type BMX Pegs enklere og billigere å erstatte når de blir nedslitte, eller går i stykker.

Ta vare på dine BMX Pegs

Her et lite tips for deg: Husk å rotere på dine BMX Pegs i ny og ne, dette øker deres levetid.

Hvis du grinder mye, bør du vurdere å skaffe et par nav-beskyttere også, slik at dine eikere holdes beskyttet og ikke brekker. Ta en titt på vårt store utvalg av høykvalitets BMX Nav Beskyttere her.

Vær oppmerksom på at du trenger følgende verktøy for å montere de nye BMX Pegs:

  • Skralle.
  • 15 mm, 17 mm eller 19 mm dypt uttak og forlengelse.
  • 5 mm unbrakonøkkel
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser