×
Meny

Løpesykler til barn

Å kjøre løpesykkel er enkelt å lære

Hvis barnet ditt kan gå, kan det også bruke en løpesykkel. Barna kan komme raskt i gang, og du vil se dem ha suksess og morsomt hele veien.

Løpesykler er den perfekte måte å lærer de første steg fram mot å sykle med pedaler. En løpesykkel gir barn muligheten for å langsomt finne balansepunktet, uten å øke risikoen for å falle. Første steg er å ha løpesykkelen mellom beinene mens man går med den. Andre steg er at barnet sitter og sparker seg fremover med beinene. På kort tid vil barnet begynne å løfte føttene fra bakken og triller lengre og lengre.

Vi anbefaler en hjelm som et minimum av beskyttelsesutstyr, på tros av den lave risiko for å falle. Albuene er utsatt , derfor kan albuebeskyttelse anbefales i begynnelsen.

I denne kategori finner du et godt utvalg av gode og billige løpesykler til barn. Alle våres løpesykler er både til gutter og jenter.

Løpesykkel vs Støttehjul

På en løpesykkel styrer barnet ved at lene seg fra side til side, som det ville på en vanlig pedalsykkel. Denne måte at styre på, hjelper til med å utvikle barnets balanse. Støttehjulene man montere på pedalsykler har en tendens til at ramme barnas hæler når det skal gi fart.

Å ha føttene på jorden er en mindre skremmende opplevelse for barn enn å ha føttene løftet opp på pedalene. Føttene er frie og klare til å ta imot et fall.

Løpesykler har mindre vekt enn pedalsykler med støttehjul, så barnene kan lett løfte løpesykelen over hindringer. Det er derfor ingen behov for at mamma eller pappa kommer og hjelper med å få sykelen opp på fortauet. Har sykelen satt seg fast? Bare len deg tilbake og nytt ditt barns suksess med å frigjøre seg selv og sin egen sykkel.

Fra løpesykkel til vanlig pedalsykkel

Da en løpesykkel egentlig bare er en vanlig sykkel uten pedaler, virker overgangen til en vanlig sykkel som et mindre steg enn fra en sykkel med støttehjul.

Et tips, når barnet ditt vokser fra løpesykelen og har bruk for at få en sykkel med pedaler. Da kan du kan fjerne pedalene og med strips fastspenne pedalarmene til rammen. På denne måte kan barnet venne seg til den store sykkelen innen det må bekymre seg for pedalene. Når balansen på den store sykkel er på plass er det lett at implementere pedaler!

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser