MENY
×

Løpesykler til barn

  Filter
Merker
Anbefalt for

Å kjøre løpesykkel er lett at lære

Hvis barnet ditt kan gå, kan det også bruke en løpesykkel. Ditt barn kan komme raskt i gang, og du vil se dem ha succes og morsomt hele veien.

En løpesykkel er den perfekte måte at lærer de første steg fram mot å sykle med pedaler. En løpesykkel gir ditt barn mulighet for langsomt å finne balancepunktet, uten å øke risikoen for at falle. Første steg er å ha sykklen mellom beinene mens man går med den. Andre steg sitter barnet og sparker seg fremover med beinene. På null tid vil barnet begynne å løfte føttene fra bakken og triller lengre og lengre.

Vi anbefaler en hjelm som et minimum av beskyttelsesudstyr, på trods av den lave risiko for å falle. Albuene er utsatt , derfor kan albuebeskyttelse anbefales i begyndelsen.

I denne kategori finner du et godt utvalg av gode og billige løpesykkler til barn. Alle vores løpesykkler er både til gutter og jenter.

Løpesykkel vs Støttehjul

På en løpesykkel styrer barnet ved at lene seg fra side til side, som det ville på en vanlig pedalsykkel. Denne måte at styre på, hjelper med at utvikle barnets balanse. Støttehjulene man montere på pedalsykkler har en tendens til at ramme barnas hæler når det skal gi fart.

Å ha føttene på jorden er en mindre skremmende opplevelse for barn enn å ha føttene løftet opp på pedalene. Føttene er frie og klare til å ta imot et fall.

Løpesykkler har mindre vekt enn pedalsykkler med støttehjul, så barnene kan lett løfte løpesykklen over hindringer. Det er derfor ingen behov for at mamma kommer og hjelper med å få sykklen opp på fortauet. Har sykklen satt seg fast? Bare len deg tilbake og nytt ditt barns suksess med å frigøre seg selv og sin egen sykkel.

Fra løpesykkel til vanlig pedalsykkel

Da en løpesykkel egentlig bare er en vanlig sykkel uten pedaler, virker skiftet til en vanlig sykkel som et mindre steg enn fra en sykkel med støttehjul.

Et tip til når barnet ditt vokser fra løpesykklen og har bruk for at få en sykkel med pedaler. Da kan du kan fjerne pedalerne og med strips fastspenne pedalarmene til rammen. På denne måte kan barnet venne seg til den store sykkelen innen det må bekymre seg for pedalene. Når balansen på den store sykkel er på plass er det lett at implementere pedaler!